Ljepota ili osjećaj slobode – što je ženama danas važnije?

  • 23.05.2019. u 15:06

  • Autor:
    • Promo

Full-size full-length side view portrait of beautiful attractive carefree tender gentle innocent stylish excited cheerful girl jumping up wants to touch sky isolated on background copy-space
Getty Images/iStockphoto

Moderne žene u današnjem kaotičnom svijetu koji nam nameće brzi ritam života, više nego ikada pažljivo biraju svoje beauty rituale. Osim što nam oni predstavljaju male životne radosti, čine nas njegovanima, zdravijima i pridonose našem samopouzdanju. Ipak, u moru beauty rituala u koje ulažemo svoje vrijeme, trud, ali i novac, malo toga nas veseli kao osjećaj glatke kože bez dlačica. To je taj osjećaj - tako zadovoljavajući, tako dragocjen, koji želimo zadržati što je dulje moguće. Nije to samo stvar lijepih nogu koje ponosno pokazujemo u novoj proljetnoj haljini ili njegovanih pazuha koje izlažemo na satu joge – to je osjećaj slobode i spontanosti. A to je ono što žene danas cijene više od ustanovljenih standarda ljepote koji dolaze i prolaze.

Phillips

Biti svoja, slobodna, otvorena za izazove, iznenađenja, pa čak i avanture, bez sputavajućeg razmišljanja i kalkuliranja koje se javlja u glavi svake od nas kada nam na vrući ljetni dan draga osoba predloži: „A da odemo popodne na kupanje?“. Alarm koji se u tom trenutku upali i užari nam moždane vijuge, u trenutku pokreće proračune i analize. Koliko je „situacija“ prihvatljiva? Noge, pazusi, bikini zona…u trenu kreiramo mentalnu mapu svih kritičnih područja koja možda i nismo redovito njegovale tih dana. “Kada sam se zadnji put depilirala?“, „Koliko tragičnu situaciju skrivaju traperice?“, „Imam li vremena to riješiti do popodne?“, „Hoće li mi koža biti iziritirana?“, „Hoće li mi urasti dlačice, hoću li imati upaljene crvene prištiće?“ U tom trenutku, koliko god nam se ideja o popodnevnom kupanju sviđala, spoznaja da nisi spremna javnosti prezentirati svoje dlačice, odluku odnosi u drugom smjeru i preskačeš  zabavno popodne s tvojom omiljenom osobom.

Phillips

Na svu sreću, postoji moderno i elegantno rješenje iz Philipsa koje ovakve situacije može zauvijek ostaviti u prošlosti i promijeniti tvoj lifestyle. Philips Lumea, IPL uređaj za uklanjanje dlačica kod kuće nudi dugotrajno rješenje uz koje postaješ ta slobodna i spontana žena koja čeka svoju priliku da zasja – bilo kad, bilo gdje, svaki put. Bezbrižna i otvorena. Opuštena i zabavna.

IPL tehnologija (engl. Intense Pulsed Light) koristi učinak nježnog pulsirajućeg svjetla koje djeluje direktno na korijen dlačica tako da one na prirodan način ostaju u fazi mirovanja. To znači da njihov rast ostaje onemogućen dugo vremena, čak do 6 mjeseci.

Kao rezultat dugogodišnjeg istraživana i razvoja te suradnje s dermatolozima, korištenje Lumea uređaja je jednostavno, brzo i sigurno.

Ono što je važno u cijelom procesu jest da se prva 4 tretmana trebaju provesti redovito, svaka 2 tjedna, nakon čega bi se trebali vidjeti željeni rezultati. Nakon tog perioda slijedi održavanje rezultata. Jednostavno nastavite provoditi tretmane svaka 4 tjedna i nakon samo 8 dodatnih tretmana moći ćete uživati u glatkoj koži. Istraživanja su pokazala da prosječno smanjenje dlačica na nogama iznosi 78% nakon 12 tretmana.

Phillips
 

Što je kontrast između dlačica i kože veći, odnosno što su dlačice tamnije, a koža svjetlija, učinci tretmana će biti bolji, ali bez obzira na to, intenzitet tretmana može se pravilno prilagoditi tipu kože i području tijela koje želimo tretirati uz pomoć SmartSkin senzora i korištenjem različitih nastavaka. Na taj način osiguravamo maksimalnu učinkovitost tretmana.

Phillips

Kao pravi moderni beauty uređaj, Lumea nudi pomoć i u digitalnom obliku. Lumea IPL aplikacija pomaže u praćenju napretka i planiranju tretmana, a uz to je i odličan izvor korisnih savjeta i trikova kako ostvariti najbolje rezultate. Nekoliko dana prije sljedećeg tretmana, Lumea IPL aplikacija šalje podsjetnik na mobitel, kako bi tretman na vrijeme ubacila u svoj tjedni raspored.   

Čini se da danas žene ipak sve više i više cijene osjećaj slobode, ali nikako ne zanemaruju svoju ljepotu. Proizvodi i tretmani koju mogu osigurati oboje definitivno su in. Čini se da je Philips Lumea upravo jedan takav proizvod koji vrijedi uključiti kao redoviti dio moderne beauty rutine.

Tagovi