Ljetni vodič sniženja za shoppingholičare

Ljetna sniženja počela su početkom srpnja, a najveći val sniženja i najpovoljnije cijene kupce očekuju već ovog vikenda. Naša ekipa je otišla u shopping i u kratkom vodiču donosimo što se sve može pronaći po super povoljnim cijenama!

Ljetna sniženja počela su početkom srpnja, a najveći val sniženja i najpovoljnije cijene kupce očekuju već ovog vikenda. Naša ekipa je otišla u shopping i u kratkom vodiču donosimo što se sve može pronaći po super povoljnim cijenama!

Naša prva destinacija je trgovina Reserved u Westgate Shopping Cityju. Inače, a to smo slučajno saznali, Westgate nosi titulu i najvećeg shopping centra u Hrvatskoj, ali i u Europskoj Uniji!

Široka ponuda za sve generacije u Westgateu nas je iznenadila, ali ipak - naš ženski izbor su svakako trgovine Reserved, H&M, Mango, Mohito, Europa92, CCC, Orsay, Tally Weijl… Istražujući centar upoznali smo se i s brandom Idexe koja nudi talijansku modu za klince do 14 godina i definitivno je, uz next i dječje odjele ‘velikih’ trgovina - must mjesto za naše klince. Ovoga puta, srećom, klinci su ostali kod kuće jer novootvoreni Baby Center, s ponudom odjeće i igračaka na čak dva kata, i trgovine za naše male fashioniste, pozivaju te da ondje potrošiš i cijeli dan!

Hit komadi za plažu

C&A, kupaći kostim 69,90 kn

Ako ćeš ovo ljeto, ili barem koji tjedan, provesti na plaži, onda ti definitivno treba i novi kostim. Onaj prošlogodišnji više nije in, a i uostalom - kupaćih kostima, cipela i torbi - nikada dosta.

Hit ljeta su šareni kostimi, a naš odabir je ovaj šareni, jednodijelni kostim iz C&A. Uz povoljnu cijenu i zanimljiv dezen, vjerujemo da će se u ovom badiću svaka dama osjećati sjajno!

CCC sandale,199 kn

A uz kostim trebaju i dobre cipele - odnosno, sandale! Svoj hit smo pronašle u trgovini CCC, a nakon dugog vijećanja, odlučile smo se za bijelu sandalu s povišenom, punom petom koja je ovo sezone definitivan ‘must have’ komad!

I ljeto u gradu može biti trendy

Možda ljeto u gradu nije instagramično kao da si na moru, ali nema razloga da zato barem svojim hit kombinacijama ne osvojiš ljubomor… pardon, pažnju svojih prijateljica i hrpu lajkova.

Za vruća, ljetna, večernja druženja nas je na prvu osvojio ovaj kombinezon. Pronašle smo ga u trgovini Mohito. Jednostavan, a opet chic i privlači poglede svih oko tebe. Da kombinezon ne bude prejednostavan i pomalo dosadan, na džepovima možeš pronaći zlatne gumbe koji su definitivan hit.

Mohito

A svaka žena i treba i barem jedan IT komad, kojeg ćeš iskombinirati upravo na ovaj kombinezon ili u nekom casual stilu. Ovoljetni IT komad smo pronašle opet u Mohitu. Ovaj uzorak nas je toliko oduševio da smo stale sa snimanjem i obavile mali shopping!

Mohito

Jedna kombinacija za plažu i jedna kombinacija za grad dovoljne su da smjesta kreneš u shopping.

Ponudu i popis trgovina u Westgateu, gdje smo mi naš shopping obavile, možeš pronaći na njihovoj web stranici: www.westgate.hr.

Varteks

A ako i svojeg muškarca trebaš odjenuti za ljeto - dovoljan je posjet trgovini Varteks, a od brojnih ljetnih kombinacija, mi smo svojeg muškarca odlučili odjenuti u moderno, plavo odijelo iznimne kvalitete. I, naravno, klasičnu bijelu košulju.

Javite nam svoje dojmove iz shoppinga!

Linker
26. travanj 2024 11:48