Ljeto je vrijeme za brijanje brade

Ljeto i ljetne vrućine nikako nisu na strani bradatih muškaraca. Stoga nije ni čudo da se mnogi odlučuju upravo ljeti i pred vrijeme godišnjih odmora obrijati i pokazati glatku kožu lica spremnu na susret sa suncem i vrućinama, ali i ženskim dodirima, uz minimalno održavanje i manje znojenja.

Pomognite svojem omiljenom muškarcu u odluci da ljeto dočeka golobrad i iznenadite svojeg muža, dečka, sina, brata ili prijatelja novim idealnim poklonom. NUXE men Set za brijanje stvoren je za sve muškarce koji tijekom i nakon brijanja žele prirodnu, nježnu i učinkovitu njegu, bez iritacija kože.

Ovaj brijački duo u setu čine:

- kremasti Gel za brijanje protiv iritacija kože s ekstraktima sandalovine koji je idealan za jednostavno, stručno i precizno brijanje, bez nadraživanja kože,

- nježan Višenamjenski balzam poslije brijanja s ekstraktima hrasta i graba, koji umiruje nadraženu kožu i porezotine, osigurava 24-satnu hidrataciju i uklanja znakove umora i starenja.

Stvoren i za muškarce s osjetljivom kožom, ovaj set osvaja svojim drvenastim notama esencijalnih ulja cedra, pačulija, geranija i vetivera koje naglašavaju istinski muževan miris.

Kao savršen poklon omiljenom muškarcu, NUXE men set za brijanje dolazi i u posebnoj akciji - čak 30% povoljnije u odnosu na kupnju pojedinačnih proizvoda.

Cijena NUXE men Seta za brijanje: 170 kn

Set je dostupan u odabranim dm prodavaonicama i ljekarnama diljem Hrvatske.

www.nuxe.hr

Linker
25. travanj 2024 17:18