Make up noviteti na koje želite obratiti pozornost

Kozmetika Aura predstavlja beauty proizvode dostupne u BIPI: tekući puder Total Pro! i korektor Touch up PRO idealna su kombinacija za proljetni make up.

Kvalitetna priprema i njega kože lica temelj su besprijekornog i dugotrajnog make up-a. Nakon nezaobilaznih početnih koraka, važan je odabir kvalitetnog pudera i korektora koji će se idealno stopiti s licem te nam pružiti svjež i odmoran izgled. Kozmetika Aura predstavila je dva beauty saveznika koji ističu prirodnu ljepotu lica i precizno prikrivaju nedostatke.

Total Pro! – puder s kojim koža diše

Kad je puder u pitanju, svi želimo postići idealan ten bez osjećaja težine na licu, a s kojim ćemo biti bezbrižni tijekom cijelog dana. Aurin tekući puder Total Pro! stapa se s kožom pružajući second skin efekt u trajanju do 12 sati. Posebni pigmenti maksimalno ističu nijansu pudera dok istovremeno pružaju svilenkasti mat učinak za prirodan izgled tena bez neugodnog sjaja.

Bez obzira koliko ste spretni u nanošenju make up-a, Total Pro! omogućava izgled kao da ste se prepustili rukama profesionalnog vizažista. Ističe se brzim i lakim razmazivanjem nakon čega je ten zaglađen, ujednačen i, najvažnije, hidratiziran. Nježna tekuća tekstura detaljno prikriva sve nepravilnosti na koži čineći je istovremeno svježom i blistavom.

Touch up PRO – saveznik protiv nepravilnosti

Koliko god pridajemo pažnju pravilnoj prehrani i kvalitetnom snu, sitne nepravilnosti kože lica i tamni podočnjaci ponekad su neizbježni. Aurin kremasti korektor Touch Up PRO bez greške prekriva sve neujednačenosti, posebno na osjetljivom području oko očiju.

Za postizanje svježeg izgleda vazno je pronaći prozračan korektor kojeg nije potrebno obilno nanositi. Lagana i svilenkasta tekstura Touch up PRO korektora hidratizira kozu i spriječava njegovo nakupljanje u sitnim borama i porama. Ovaj „must have“ kozmetički proizvod dovoljan je u vrlo malim količinama kako bi se sakrili svi nezgodni detalji na licu.

Osim same teksture, za odmoran izgled vrlo je važan i način nanošenja korektora. Posebno dizajniran aplikator omogućava precizno nanošenje ostavljajući kožu svilenkastom i matiranom.

Touch up PRO dostupan je u čak devet nijansi – od svijetle Creme, Vanilla i Naturel, preko Ivory, Beige i Cameo, do nešto tamnijih Sand, Mocha i Cacao tonova. U ovoj širokoj lepezi tonova zasigurno ćete pronaći svog idealnog saveznika.

Osim prikrivanja nepravilnosti i nadograđivanja tekućeg pudera, Touch Up Pro može poslužiti i za naglašavanje kontura lica korištenjem 088 Mocha i 099 Cacao nijansi.

Aurin tekući puder Total Pro! i korektor Touch up PRO neizostavni su dio kozmetičkih torbica ovog proljeća. Pronađite vaše nove make up saveznike u svim BIPINIM poslovnicama diljem Hrvatske.

Linker
24. travanj 2024 15:14