Mala škola organske kozmetike za prekrasnu kosu

Da dolazi vrijeme prirodnih proizvoda u uređenju kose jasno je svim najvećim proizvođačima kozmetike. Međutim, sa zaštićenim patentima se pojavljuju male tvrtke koje nameću nova pravila igre te kriju sve tajne organskih šampona.

Da dolazi vrijeme prirodnih proizvoda u uređenju kose jasno je svim najvećim proizvođačima kozmetike. Međutim, sa zaštićenim patentima se pojavljuju male tvrtke koje nameću nova pravila igre te kriju sve tajne organskih šampona.

Šampon je najčešći kozmetički proizvod za kosu koji koristimo i bez kojeg jednostavno ne možemo. U klasičnom sintetskom šamponu nalaze se mnogi sastojci koji se lijepe, ali i duboko prodiru u vlasište i samu kožu.

Prelaskom s klasičnih sintetskih na organske šampone može se pojaviti pojačano mašćenje kose, svrbež ili prištići, pa čak i perutavost. Taj proces naravno ovisi od osobe do osobe i traje od četiri do šest tjedana, a nazivamo ga detoksikacija i nije ništa čega se treba pribojavati. Baš naprotiv, radi se o signalima ozdravljenja koje vam šalje vaše tijelo.

Nakon procesa detoksikacije, kada se u potpunosti pročisti, kosa će se manje prljati te će biti nježnija i podatnija.

Organska kozmetika je najzahtjevnija, ali i najsigurnija jer su takvi proizvodi kontrolirani od organizacija i ustanova koje provode stroge propise koji su zadani i od europske komisije EC 834/2007.

A što je sa bojama za kosu?

Boja za kosu je najzahtjevniji i najsloženiji proizvod. Upravo iz tog razloga, stručni frizerski studio SCH&SCHKE se odlučio na ekskluzivno korištenje etabliranog brenda NATULIQUE. Posebnost ove boje za kosu je organska baza koja čini 98,02% organski certificiranih sastojaka u svakoj nijansi. Pažljivo birani organski sastojci pomažu pigmentima da što bolje prodru u kutikulu. U svakoj boji nalazi se osam organskih ulja : ulje sjemenki grožđa, mandarine, limuna, grejpa , ulje sjemenki marelice, shea maslac, jojoba ulje te pšenični proteini ( bez glutena ). Oni tijekom tretmana hrane kosu i vlasište, njeguju, vlaže te daju kosi sjaj. Još jedna iznimna posebnost NATULIQUE boja za kosu je ta da prilikom bojanja nema popratnih pojava kao što su neugodni mirisi i peckanje.

promo

„Nakon tretmana bojanja oduševit će vas izgled kose koja je sjajna te ćete je odmah poželjeti dotaknuti. Prilikom dodira vas jednostavno obuzme osjećaj mekane i svilenkaste kose kakvu ste oduvijek željeli.“ poručuje vlasnica studia SCH&SCHE Grozdana Belančić kojoj su uz konstantnu edukaciju zadovoljstvo i individualni pristup svakom klijentu najvažnije stvari.

Linker
26. travanj 2024 11:44