HENKEL

Mali trikovi za savršeno čist dom

S dolaskom proljeća, vrijeme je za promjene. Spremni ste za uređenje doma, male promjene u proljetnim bojama dekora ili je jednostavno došlo vrijeme za proljetnu generalku?

Ovih dana u sigurnosti svog doma boravimo i više nego prije. Posvetili ste se sebi i obitelji i jednostavno želite da vaše vrijeme provedeno doma bude što ugodnije, sigurnije i ljepše. Možda se niste nikad zapitali, ali vaša posteljina, rublje i sve što vas okružuje u domu, osim što može biti savršeno čisto, može vam pružiti i osjećaj udobnosti i malih užitaka zahvaljujući posebno odabranim mirisima i aromama. Možda niste nikad razmišljali o tome, ali uz savršenu čistoću zaslužujete i dozu luksuza ne samo kad je u pitanju odjeća već i vaša posteljina i ostale tkanine koje vas okružuju doma. Osim što brine o čistoći, Persil deterdženti nakon pranja ostavljaju savršeno mekane i mirisne tkanine u kojima možete uživati u vašim omiljenim ritualima, jutarnjoj kavi u omiljenom ogrtaču ili uživajući u čistoj i mirisnoj posteljini uz dobru knjigu prije spavanja.

Nakon što si priuštite trenutke opuštanja, u vašoj kuhinji svakodnevno pripremanje ukusnih obroka i delicija za vašu obitelj, uvijek ostavlja puno posla oko pospremanja i čišćenja. No, nagomilane hrpe suđa najbolje je spremiti u perilicu posuđa i uz pomoć Somat gelova i tableta vaše posuđe bit će blistavo. A ukoliko niste među onima koji koriste perilicu, tvrdokorne mrlje od pečenja, besprijekorno uklanja i čisti Pur. Ne zaboravite, što je deterdžent efikasniji, to je potrošnja energije i vode manja, a ovih dana osvijestili smo i potrebu za ekonomičnim i odgovornim ponašanjem kad je u pitanju potrošnja prirodnih resursa.

Jednu prostoriju, kad je u pitanju higijena doma, ne smijete zanemariti. Mjesto kojem i inače posvećujete više pažnje kad je u pitanju uništavanje nečistoća i bakterija, toalet, sad zahtijeva maksimalnu sigurnost. To je mjesto gdje se bakterije i nečistoće zadržavaju, što znači da ovih dana treba pojačati učestalost čišćenja ovih prostorija, ali i izabrati najbolje saveznike u borbi protiv nečistoća. Osim što su izrazito učinkoviti, Bref proizvodi za čišćenje toaleta inspirirani su najfinijim mirisima jer zašto i vaš toalet ne bi imao elegantni miris baš poput onih u luksuznim hotelima.

Čistoća vašeg doma je na prvom mjestu, no, ne treba zaboraviti ni udobnost. A sve Henkelove proizvode možete pronaći u trgovinama iili možete naručiti online iz udobnosti vlastite fotelje jer ovih dana najvažnije biti siguran i odgovoran.

Linker
25. travanj 2024 12:17