NAGRADNI NATJEČAJ

Mislite da Križić-Kružić igrate bolje od svih drugih? Zaigrajte naš Križić-Keksić i osvojite SMART TV ili notebook!

Slavni Križić-Kružić igrali smo najviše u školi. Prisjetite se starih vremena i uživajte u našoj novoj verziji poznate logičke igre – Križić-Keksić. Pristupite igri, registrirajte se i krenite igrati. Najbolji igrači osvajaju vrijedne nagrade – SMART TV ili notebook!

Portal 100posto i Stark nagrađuju vrijedne igrače Križić-Keksića sa SMART televizorom i notebookom! Igrajte Križić-keksić, skupljajte bodove i pohranjujte ostvarene rezultate. Postanite najbolji igrač u kategoriji ili cijelog nagradnog natječaja i osvojite vrijedne nagrade. Nagrađujemo najbolje igrače u kategorijama (Kokos, Naranča, Čoko), ali i glavnog keksomahera koji, uz nagradu kategorije, osvaja i glavnu nagradu. Nagrađujemo one koji su u što kraćem roku prikupili najviše bodova.

Uključite se u igru i osvojite vrijedne nagrade!

Osvojite vrijedne nagrade

Fond nagrada sastoji se od:

GLAVNE NAGRADE1 kom x Televizor TCL 43“ U43P6046, 3840x2160px, Android Televizor

Televizor TCL 43“

NAGRADE KATEGORIJA3 kom x Notebook Lenovo Mix 320, 80Xfoo1dsc, 10.1″ HD IPS Touch

Notebook Lenovo Mix 320

Kako igrati Križić-Keksić?

Registrirajte se i odaberite kategoriju u kojoj se želite natjecati. Igrajte Križić-keksić svaki dan. Ne zaboravite pohraniti ostvareni rezultat. Skupljajte bodove igrajući i pričekajte finalne rezultate. Provjerite jesi li dobitnik.

Proglašenje dobitnika

Igrajte Križić-Keksić svakoga dana do srijede, 31. siječnja 2018. u 11 sati. Nakon 12 sati istoga dana proglasit ćemo dobitnike nagradnog natječaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:19