Najbolji saveznik za njegovanu kožu i dobro raspoloženje

Proljeće samo što nam nije došlo, a najbolji uvod u sunčane dane donosi nam Melem! Cvijeće u cvatu i vrtlog boja najavljuju nam ovaj must have proizvod bez kojeg ne izlazimo iz svog doma.

A naše beauty proljeće bit će još slađe uz mini teglice Melema koje dolaze s neodoljivim pastelnim ružičastim, ljubičastim i tirkiznim poklopcima.

A zašto baš Melem? Bolje pitanje je – zašto ne? Melem se već generacijama koristi kao idealna njega kože, a njegovu kultnu formulu i miris pamtimo još od najranijeg djetinjstva. On se s lakoćom prilagođava najosjetljivijim tipovima kože i idealan je za njegu cijelog tijela. Od usana i osjetljivog područja oko očiju, pa sve do problema sa zanokticama i suhe kože ruku.

Jednako tako, savršena je podloga za trendi mat ruževe, a vašim usnama će pružati dubinsku njegu i hidrataciju. Nemojte misliti kako su boje na poklopcu odabrane nasumično jer svaka od njih je ovdje s dobrim razlogom - da nas razveseli. Nježno ružičasta je simbol najnježnije njege, ljubičasta predstavlja moćnu zaštitu, a tirkizna označava umirujući učinak koji Melem uvijek pruža koži.



Stoga, ne čekajte prvi dan proljeća, nego, već danas popravite raspoloženje uz neodoljivu teglicu koja pruža beskompromisnu njegu! Jer ipak svi znamo - Melem je Melem, sve ostalo su samo kreme!

Linker
01. svibanj 2024 23:20