Najbolji svjetski kozmetički niche brandovi u Zagrebu!

“Epilderm je odgovor na zahtjevne potrebe tržišta u niche segmentu”, rekla nam je Maja Vidošević, vlasnica concept beauty storea Epilderm koji je jučer otvoren u zapadnom dijelu Zagreba, u neposrednoj blizini City Centra One.

Svoje bogato 20-godišnje iskustvo rada i edukacije u svjetskoj beauty industriji Maja je zaokružila suradnjom sa svjetskim inovativnim niche brandovima Sepai i Apoem iz Barcelone. U svojoj ponudi beauty usluga nudi koncept jedinstvenih personaliziranih niche tretmana.

Sepai je „it“ brand beauty fanova u cijelom svijetu: ova inovativna kozmetika kombinacija je visoke tehnologije i molekula kojoj je misija koži vratiti biološki sat. Na Sepai tehnologiji surađuje 9 nobelovaca, a proizvodi djeluju na telomere koji imaju važnu ulogu u procesu starenja kože.

Apoem kozmetika njeguje prirodni pristup zdravom izgledu kože i donosi savršenu kombinaciju kemotip aromaterapije i bio-plazma fitoterapije dobivene iz brižljivo odabranih biljnih sastojaka.

Tretmani salona Epilderm potpuno su posvećeni razumijevanju njegovane žene i njene istinske prirode. „Svaki naš tretman jedinstven je i pristupa svakoj ženi individualno. Želja mi je razumjeti svaku klijenticu i njenu senzibilnost, te graditi iskren, dugoročan odnos povjerenja i podrške tretmanima koji ciljano optimiziraju dugoročno zdrav izgled kože“, izjavila je ovom prilikom vlasnica salona, Maja Vidošević.

Pored usluga tretmana, Epilderm je i distributer i edukator za brandove Sepai i Apoem, a osim njih zastupa i dva svjetski poznata beauty branda – EFB Beaute IPL te BB Glow.

Svečanom otvorenju odazvali su se brojni uzvanici i osobe iz javnog života poput Vanje Halilović, Andreje Ćupor te influenserice i blogerice Maje Ilić, koje daju svoje povjerenje Epildermu kada očekuju vrhunske dugoročne rezultate za njegu svoje kože. Za više informacija posjetite www.epilderm.hr i rezervirajte svoj termin.

Linker
26. travanj 2024 04:37