POMIČEMO GRANICE

Najčitaniji lifestyle magazin gloria glam uskoro se predstavlja u novom atraktivnom ruhu!

U duhu suvremenog medijskog doba, magazin gloria glam 15.travnja predstaviti će novi, atraktivni vizualni identitet oblikovan na temeljima vrhunskog lifestyle novinarstva.

Teme i područja kojima će se gloria glam baviti su moda, beauty, scena, kultura, umjetnost, gastronomija, putovanja, arhitektura, dizajn, društveni fenomeni, karijere, tehnološke inovacije… Svakoj temi pristupa se na profesionalni i ozbiljan način, a ono što je važno napomenuti je kako je većina sadržaja u domaćoj produkciji koju čine najbolji kreativci domaće scene. Cilj je svakim brojem pomicati granice lifestyle novinarstva, biti autentični i nuditi jedinstven sadržaj svojim čitateljima. Kako bi se to sve realiziralo, gloria glam uz već relevantne autore, stvara i novu generaciju kreativaca i opinion makera. Magazin gloria glam vidimo kao trendseter životnog stila, pokretača novih struja mišljenja, koji na originalno svjež način analizira te autorski obrađuje teme, otvarajući tako nove horizonte i pomičući granice čitateljskog iskustva. Uz to je odgovoran i angažirano progovara o važnim društvenim pitanjima.
Nova gloria glam snima glamurozne modne i beauty editorijale, donosi domaće i internacionalne priče te ekskluzivno intervjuira etablirane zvijezde i nadolazeće talente. Secira trendove iz svijeta mode i ljepote, luksuznog draguljarstva i urarstva, prati popularnu kulturu i lijepe umjetnosti, arhitekturu i dizajn, uzbudljivu gastronomiju i egzotična putovanja. Piše o društvenim fenomenima, karijeri i novcu, psihologiji, wellbeingu i seksualnosti i inovacijama.

Također, ovaj magazinski brend pokreće originalne i ekskluzivne offline projekte kojim brend 'živi' i izvan printanog izdanja, a od sada ga možete pratiti i na Instagramu, kao i kroz gloria.hr portal gdje će se prikazivati video zapisi sa snimanja, donositi atmosfera backstagea, ali i drugi zanimljivi sadržaji.

Čitamo se od 15.travnja kada će se novo izdanje naći na svim kioscima, uz poklon čitateljicama.

Linker
18. travanj 2024 17:32