Najnoviji ara Shoes modeli osvojili su nas zemljanim nijansama jeseni

Nova jesenska kolekcija must have modela s neupitnom udobnošću

Lagani pad temperatura i potreba za zatvorenom obućom podsjeća nas da smo zagazili u prave jesenske dane. Iako se teško opraštamo od ljeta, svakoj novoj sezoni posebno se veselimo zbog novih trendova i ključnih modela obuće koji će postati središte naše garderobe.

Nova ara Shoes kolekcija ističe se modelima koji su zadržali eleganciju i svoje poznato udobno izdanje u raskošnoj paleti zemljanih tonova kao stvorenih za nadolazeće jesenske dane. S naglaskom na zemljane nijanse, ali i dodatkom nekoliko raskošnijih boja, jesenska i zimska kolekcija u trenu će osvježiti svaki outfit i stvoriti efektne modne kombinacije. Nijanse zelene i crvene za one nešto odvažnije donose blagi odmak od jednostavnosti i dodatak suvremenog chica, dok do sada nezaobilaznu crnu zamjenjuje smeđa boja. Pedeset nijansi smeđe bit će bez sumnje najpoželjniji trend ove jeseni, bilo da ste ljubiteljica ravnog potplata ili visoke potpetice.

Must have modeli popularnih tenisica s debljim potplatom pronašli su svoje mjesto u novoj ara Shoes kolekciji. Izuzetno lagani potplati opremljeni HighSoft-om prilagođavaju se stopalima, a moderan dizajn uklopit će se u svaki outfit. Kako bi spremno koračali jesenskim prevrtljivim danima tenisice su dodatno opremljene GoreTexom, koji je dodatan razlog zašto su omiljene, čak i tijekom hladne i kišne sezone.

Imajući na umu žensku eleganciju, gležnjače, mokasinke i balerinke dizajnirane su u spomenutim bojama ali s luksuznim dodatkom lakirane kože. Jednostavne i praktične idealne su za raznovrsne kombinacije pa ih koristimo redovito u kreiranju brojnih poslovnih kombinacija, ali i u onim nešto ležernijim izdanjima.

Bogata i topla tamno crvena nijansa na gležnjačama istovremeno svestrana i jednostavna za kombiniranje s drugim bojama i uzorcima ima i dodatnu prednost patentnog zatvarača, čineći ih laganima za obuvanje i skidanje.

Ova sezona impresionira svojim mekanim antilopom te donosi i malu kolekciju gaucho kože koja je istovremeno meka i izdržljiva, a iznimna udobnost koju nudi prepoznaje se već od prvog nošenja. Osim fokusa na nove trendove, ara Shoes osvaja neodoljivim spojem elegancije i udobnosti.

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 12 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

Linker
25. travanj 2024 08:21