NAPIŠITE STIH ZA GLAZBENI HIT

Poezija i glazba idu ruku pod ruku! Ove godine, povodom Svjetskog dana poezije, u srijedu 21. ožujka, Julius Meinl i priznati glazbenik JP Cooper vas pozivaju da napišete stih na temu «Bolji dan» i njime platite svoju kavu ili čaj u jednom od Julius Meinl partner caffe barova. JP Cooper pridružio se ovom projektu kako bi skladao glazbeni hit «Bolji dan» u čast svim pjesnicima diljem svijeta, a možda baš vaš stih, ako bude odabran, ujedno bude vaša ulaznica za sljedeći JP Cooperov koncert.

Projekt «Pay With A Poem» ili «Platite kavu stihom» i ove je godine dio najvećeg, globalnog Julius Meinl događanja koje se održava u srijedu, 21. ožujka, povodom Svjetskog dana poezije. Na odabranim Julius Meinl partner lokacijama, diljem Hrvatske, moći ćete platiti svoju omiljenu kavu ili čaj valutom u stihu, i to na temu «Bolji dan».

Dok su glazba i stihovi razumljivi širokim masama, poezija se uvijek smatrala rezerviranom za književnike. Ali priznati glazbenik, JP Cooper, koji se ove godine priključio projektu, kaže «Svatko se može sjetiti stihova omiljenog glazbenog hita, ali koliko ljudi recitira poeziju? Rima i stihovi dio su mog svakodnevnog stvaralaštva, zato mislim da će moj novi glazbeni hit biti idealni spoj poezije i glazbe, dostupan svima.» JP Cooper će, u čast svim pjesnicima diljem svijeta, koji sudjeluju u projektu «Plati kavu stihom», skladati novi hit «Bolji dan», a možda baš vaš stih odabere za svoj novi hit. Ujedno će vam taj stih biti i ulaznica za koncert JP Coopera.

J P Cooper
London March 6, 2017
Copyright © David Levenson
www.davidlevenson.com
07836358831
mail@davidlevenson.com
/ David Levenson

«Poezija i glazba idu ruku pod ruku. Ovog proljeća već dobro poznat Julius Meinl projekt «Plati kavu stihom» dobiva tonove glazbenog hita. Posebno je uzbudljivo što će svi stihovi, napisani na temu «Bolji dan», biti poslani popularnom glazbeniku JP Cooperu, koji možda baš vaš stih uvrsti u svoj novi glazbeni hit. Uz Julius Meinl inspirativnu kavu ili čaj uživajte u vlastitom «boljem danu» i napišite poseban stih koji vas može odvesti na JP Cooperov koncert», pozvao je na sudjelovanje u projektu Marko Crnogorac, direktor i član Uprave tvrtke Julius Meinl Bonfanti d.o.o.

Projekt «Plati kavu stihom» održava se već petu godinu na odabranim Julius Meinl partner lokacijama diljem Hrvatske. Uživajte u omiljenoj šalici kave ili čaja, probudite pjesnika u sebi i napišite stih za glazbeni hit. Listu Julius Meinl partner lokacija možete pronaći na mrežnoj stranici www.meinlcoffee.com/hr

Linker
23. travanj 2024 11:15