Getty Images
20 GODINA PET CENTRA

Naši kućni ljubimci ne pitaju za krizu, a bez obzira na teška vremena sada je otvoren fantastičan prostor gdje možete nabaviti sve što vam treba

Smanjenja plaća i otkazi su na žalost svih nas postali svakodnevica, ali unatoč crnim statistikama, postoje i pozitivni primjeri održavanja dobrog poslovnog plana.

Upravo među takvim svijetlim primjerima se nalazi Pet centar kojeg ni tzv. koronakriza nije zaustavila u daljnjem širenju.

S čitavim nizom problema s kojima se suočavamo posljednjih mjesec i pol dana, nikako ne smijemo zaboraviti na naše čupave prijatelje, kućne ljubimce. Pet centar već okruglih 20 godina pomaže svim vlasnicima kako bi na najbolji način brinuli za svoje ljubimce, uz adekvatnu vrhunsku ponudu za sve ljubimce. Od hrane pa sve do veterinarsko-medicinskih proizvoda bez kojih vlasnici ljubimaca ne mogu, sve se može nabaviti u Pet centar trgovinama u Zagrebu, Rijeci, Puli, Splitu i Osijeku. Također, s obzirom na sve veću popularnost online trgovanja, omogućili su ulaganje dodatnih resursa i ovakav tip prodaje.

Uz sve navedeno, Pet centar je u ovoj kriznoj situaciji uspješno realizirao otvorenje nove trgovine u Zagrebačkoj Dubravi, čime su ujedno otvorili i nova radna mjesta koja su danas i više nego dobro došla. Prostor trgovine je uređen u modernom, ali i prozračnom stilu koji će svim kupcima osigurati visoki stupanj higijene. Poslovnica zadovoljava najviše standarde ponude, ali i mjera protiv korona virusa te se dnevno provode višestruke dezinfekcije košarica i blagajni, neizostavnih POS uređaja, ali i svih ostalih površina u trgovini, kao i onih koje se nalaze u skladištima i uredima. U trgovini su također postavljeni dispenzeri s dezinfekcijskim sredstvima, a također su angažirane tvrtke specijalizirane za dezinfekciju.

Fokus samog uređenja prostora je stavljen na raspolaganje kupca, pregledne police s čitavim asortimanom, a kombinacija drvenih detalja i pločica daju posebnu toplinu te ujedno i funkcionalno rješenje za održavanje najvišeg stupnja higijene. Također, poseban naglasak je stavljen na dekorativni dio koji čine instalacije u obliku drveta, inspirirane mačjom igrom i radoznalošću.

Također, u trgovini se svim kupcima na raspolaganju nalazi desetak djelatnika koji će pomoći svojim savjetima, uključujući i tri stručnjaka, doktora veterinarske medicine, a pristupačnost trgovine uvelike olakšava nabavu stanovnika dvije velike zagrebačke četvrti.

Unatoč zahtjevnoj situaciji, Pet centar zapošljava i otvara vrata nove trgovine s potrepštinama za kućne ljubimce istoka Zagreba

''Lokacija je idealna i lako dostupna stanovnicima istočnih zagrebačkih naselja, primarno Dubrave i Sesveta, a i mikrolokacija je izvrsna jer se nalazi na raskrižju Avenije Dubrave i ulice Roberta Škrnjuge, kod okretišta tramvaja u Dupcu. Također, trgovina ima osiguranih vlastitih 50-ak parkirnih mjesta što je rijetkost na premium lokacijama, a kupcima izuzetno praktično za brzu i jednostavnu kupnju'', rekla je voditeljica marketinga Pet Network grupe Martina Ljubičić.

S njom se slaže i gospođa Iris koja je na otvorenju nabavila sve potrebno za mačku Scully.

''Svu potrebnu hranu i pijesak uvijek nabavljamo u Pet centru, a blizina nove trgovine nam je odlično došla jer u svakom trenu možemo doći ako nam nešto za mačku doma nedostaje''.

U trgovini se drže svih propisa i uputa Stožera te su uz propisanu udaljenost, ograničili i broj kupaca koji u isto vrijeme mogu biti u prodajnom mjestu, a zaposlenike na blagajni dodatno zaštitili postavljanjem pleksiglas zaštite. Osim sigurnosnih mjera, prilagođena je i ponuda asortimana Pet centra kako bi kupci i u ovim vremenima, kada je to naročito važno, imali kvalitetnu ponudu proizvoda i najbolje cijene na koje su u Pet centru navikli.

Uz otvaranje četvrte poslovnice u Zagrebu, a sveukupno desete u čitavoj Hrvatskoj, Pet centar je na najbolji način proslavio svojih dvadeset godina poslovanja u državi. Primarni cilj im je već dva desetljeća da usrećuju vlasnike i kućne ljubimce te da im ponude najkvalitetnije proizvode s tržišta kako bi svi uživali u veselju sa svojim ljubimcima, a uz ovakav prostor zaista je užitak nabavljati sve potrebno za svoje ljubimce.

Linker
20. travanj 2024 18:09