Erste aplikacija KEKS Pay

Nataša Janjić i Marijana Batinić već planiraju baby shower. Pomoći će im nova aplikacija Erste banke

Erste banka upravo je lansirala novu aplikaciju KEKS Pay, jednu od najuzbudljivijih domaćih fintech inovacija. Interni startup Erste banke, Tim za digitalnu transformaciju dvije je godine radio na aplikaciji dok ju nisu u potpunosti usavršili.

Cilj KEKS Paya je olakšavanje svakodnevnih sitnih novčanih transakcija između grupa prijatelja, članova obitelji i kolega s posla. Korisnici kroz KEKS Pay mogu organizirati grupe i međusobno prikupljati novac za zajedničke poklone ili kupnju te se razračunavati za troškove goriva, računa u restoranu ili kafiću i slično. Možda je najveća prednost aplikacije jednostavnost. Od korisnika se traži da samo jednom u aplikaciju unese vlastiti IBAN, a za slanje novca ne mora upisivati tuđe brojeve računa. Osim što funkcionira za sve banke, pa je potpuno nebitno u kojoj od njih račun ima primatelj, a u kojoj pošiljatelj novca, aplikacija je besplatna za sve korisnike, a za transakcije, čiji je dnevni limit 1000 kuna, ne uzima se nikakva naknada. KEKS Pay za Android možete preuzeti u Google Play trgovini, a verziju za iOS u iTunes App Storeu.

Na predstavljanju aplikacije, KEKS Pay su među prvima imali priliku isprobati mnogi poznati. Splićanke Marijana Batinić i Nataša Janjić ispričale su da će im aplikacija dobro doći za organiziranje skorog baby showera za glumicu, ali i za posudbe i putovanja.

“Često se dogodi da nekome posudim novac pa ga taj netko zaboravi vratiti. Uz KEKS Pay ću izbjeći nelagodu kad trebam zamoliti da mi ga vrate. Dobro će mi doći i za baby shower Nataše Janjić koji planiram organizirati”, rekla je Marijana Batinić.

Nataša Janjić ispričala je da će, zbog skorašnje prinove, uskoro sigurno dobivati mnogo poklona, a s novom aplikacijom izbjeći će da se dupliciraju. “Osim toga, KEKS Pay će olakšati i odlazak na skijanje s prijateljima jer ćemo lakše i pravednije podijeliti troškove”, rekla je Nataša Janjić.

Linker
19. travanj 2024 06:01