Promo
Rujanska šoping lista

Natrag u klupe: Top 5 za trendi školarce

Povratak obvezama neka bude ispunjen veseljem - u trgovinama City Centera one mogu se pronaći praktični komadi uz koje će školarci lakše prebroditi početak školske godine.

Stigao je rujan pa su školarci zasjeli u školske klupe, a osim knjigama i bilježnicama, treba se opremiti i ostalim potrepštinama. Izlazak iz toplog kreveta, da bi se prije prvog zvona stiglo na nastavu, bit će lakše ako ih čeka spreman outfit - kišni dani bit će ljepši uz gumene čizmice s uzorkom, a u prugastoj haljinici svaka djevojčica postat će princeza razreda. Osim na odjeći, koja mora biti praktična i ugodna za učenje i igru, šarenilo je prisutno i na školskom priboru - pernicu s našivcima, u kojoj se nalazi baš sve što je jednom školarcu potrebno, poželjet će svi mali trendseteri. I dok se djevojčice hvale svojim haljinicama, dječaci će na školskom igralištu pokazivati nove kvalitetne kopačke u kojima će im zabijanje golova ići kao od šale. Knjige, tenisice i ostatak opreme stat će u ruksak s puno pretinaca, s kojim se poslije zadnjeg sata bezbrižno juri na izvanškolske aktivnosti. Početak školske godine povezujemo s veseljem i novim avanturama, a sve što je potrebno za idealan start pronađite u trgovinama City Centera one!

Pernica Top model (Interspar, 249,99 kn); Gumene čizme (Baby Center, 114,99 kn); Prugasta haljina (Benetton, 149 kn); Ruksak (Superdry, 479 kn); Kopačke Nike Mercurial Victory VI DF FG (Hervis, 549,99 kn)

Linker
19. travanj 2024 00:09