NATURAVITA I ANAMARIJA ASANOVIĆ UDRUŽILE SNAGE

U subotu je City Centar One Split postao raj za čajoljupce. Arome naranče, limuna i cimeta ispunjavale su već topao i ugodan prostor. Prolaznici su se s guštom zaustavljali kušati šalicu toplog čaja kao okrijepu iz hladnog zimskog dana, a nasmijane i ljubazne hostese spremno su čekale svakog sljedećeg prolaznika s ovim svevremenskim napitkom.

Naturavitin čaj i ljekvito bilje koje ga krasi daleko je poznat kako na našim prostorima tako i šire. Prirodno uzgojeno bilje svoja ljekovita svojstva otpušta pod vrućim vodom čineći ga odličnom pomoći za razne tegobe. Njegovi klasični okusi brzo su osvojili hrvatske čajoljupce, a sada su joj dodana još dva nova egzotična okusa. Naranča s cimetom i kurkumom i đumbir s limunom okusi su za koje ste već do sada sigurno čuli jer je Naturavita svoju promociju imala u nekoliko gradova.

Novi okusi dolaze uz novim kocka pakiranjima, koja su prva kao takva na našem području. Promjene su dovele i do dvojezične ambalaže i povećane vidljivosti slova koje omogućuju svima razumijevanje sastojaka čaja.

Sve novitete mogli ste vidjeti prošle nedjelje u Splitu na Naturavitinoj promociji na kojoj je prisustvovala i Anamarija Asanović. Jedna od naših najpoznatijih modnih kreatorica koja je ujedno i ljubiteljica čaja, a svojim vedrim duhom uveseljavala je sve prisutne. Modne savjete davala je spremno uz topli Naturavitin čaj okružena aromama cimeta i naranče.

Naturavitina promocija prošla je u ugodnom društvu uz tople šalice Naturavita čajeva kojih nikada nije nedostajalo. Gigantski čajnik još jednom je zainteresirao čajoljupce, a najmlađi su ispijali svoje šalice s jednakim guštom kao i njihovi roditelji. Arome, atmosfera i toplina čajeva oduševili su Splićane, a Anamarija Asanović odlično je prikazala kako se čajevi i moda mogu spojiti.

Linker
24. travanj 2024 03:06