Ivan Decak, Opel sponzorstvo, 22022019, foto: Ana Mihalic
Ivan Decak, Opel sponzorstvo, 22022019, foto: Ana Mihalic

Gloria 25 godina

"Nerado u javnosti govorim o privatnom životu, no jedina novinarska ekipa koju sam pustio u svoj dom bila je Glorijina"

  • 05.03.2019. u 14:27

  • Autor:
    • Promo

Prvi put u povijesti Glorije otisnuto je izdanje s 25 naslovnica, koje krasi 25 domaćih zvijezda. Jedan od njih je i pjevač grupe „Vatra”, Ivan Dečak. S njim smo razgovarali o tome kako je dijelio svoj život s Glorijom, a ekskluzivno donosimo i uvid u snimanje naslovnice.

"Ovo je godina jubileja, ne samo Glorijinog, nego i mojeg: proslavit ću 40. rođendan, a sa svojim bendom Vatra dočekao sam 20. obljetnicu. Obilježit ćemo je koncertom u Domu sportova 5. travnja, a mladoj 25-godišnjoj Gloriji zahvaljujem zbog velike medijske podrške koju je od početka davala bendu. Čuvam sve brojeve u kojima se pojavila makar “crtica” o Vatri, a najdraža mi je reportaža koju sam s ekipom iz zagrebačke redakcije radio u rodnoj Virovitici. Automobilom Opel Mokka, koji sam kao Opelov ambasador tada “testirao” prije nego što je stigla na hrvatsko tržište, dovezli smo se do bivše gradske vojarne, u kojoj je Vatra snimila prvi album, do moje gimnazije, bili smo i kod moje mame na kavi... Uz to, neke od najljepših fotografija moje obitelji napravljene su upravo i jedino za Gloriju. Nerado u javnosti govorim o privatnom životu, no jedina novinarska ekipa koju sam pustio u svoj dom bila je Glorijina, prije pet godina, nekoliko mjeseci nakon što je moja partnerica Nina rodila našu kćer Ditu. Sjećam se i kad se pripremala priča u povodu Vatrinog 15. rođendana: na zahtjev redakcije morao sam kopati po obiteljskoj arhivi i prvi put pokazao javnosti kako sam izgledao kao dugokosi tinejdžer. Prije četiri godine bio sam i među velikanima na tradicionalnoj novogodišnjoj naslovnici, a uoči snimanja za ovaj jubilarni broj čak sam dva puta oprao svoj Opel Grandland X - jer je u međuvremenu pala kiša. Sve je, naime, moralo biti besprijekorno, od odjeće do “modnih dodataka” - kao i uvijek s Glorijom."

Ivan Decak, Opel sponzorstvo, 22022019, foto: Ana Mihalic
 

Dečak vozi najveći Opelov crossover, Grandland X ima cool izgled namijenjen off-road vožnji i povišen položaj sjedenja s dobrom vidljivošću u svim smjerovima, tipičan za SUV. Za uživanje u vožnji tu je i niz vrhunskih tehnologija i pregršt prostora za do pet putnika željnih avanture, njihovu prtljagu i sportsku opremu. Uz vrhunske značajke poput prilagodljivog tempomata s prepoznavanjem pješaka i automatskog kočenja u nuždi, upozorenja na umornog vozača, napredne pomoći pri parkiranju i kamere koja pokriva 360°, Grandland X nudi prije svega jednu stvar: sigurnu vožnju tijekom cijele godine i na svim podlogama.