Promo
PRIČA IZ CIPELA

Nije marila za očekivanja drugih, već je hrabro nametnula svoja – i uspjela!

Decentne ogrlice s poludragim kamenjem, perlicama ili biserima ukrašene još uz elegantan privjesak s oblakom osvajaju trendseterice već sezonama, ali priča iza ovog nakita još je slađa.

Decentne ogrlice s poludragim kamenjem, perlicama ili biserima ukrašene još uz elegantan privjesak s oblakom osvajaju trendseterice već sezonama, ali priča iza ovog nakita još je slađa.

Naime, dizajnerica Katarina Radnić Zmazek koja stoji iza brenda Cloud & Co. odlučila se prije više od deset godina za potpuni izlaz iz zone komfora i slijediti svoju strast – dizajniranje nakita, a prije mjesec dana otvorila je i svoju prvu trgovinu te je otkrila kako izgleda život u njezinim cipelama.

Promo

Ipak, početak je bio sasvim drugačiji. Slijedila je stope svoje majke pravnice te upisala pravni fakultet, ali paralelno je radila na svom hobiju – kreiranju i stvaranju nakita.

S obzirom na to da je meni mama odvjetnica, bilo je izazovno na početku objasniti čime se ja želim baviti. Nije sigurno, nema novaca, ali što sam ja više radila - to je to bilo bolje“, otkrila nam je Kety, kako ju prijatelji od milja zovu.

Promo

Lagodno je koračala u poigravanje s komadima od srebra i srebra s pozlatom te poludragih kamenčića i perlica rezultiralo je i najpopularnijim modelom koji je obožavan i danas, “Invisible cloud” lančićem s biserom i zaštitnim znakom brenda, oblakom.

Promo

Osim lančića, kreira i multifunkcionalne narukvice/lančiće, koji se nose i kao narukvice i kao lančići, ovisno o želji i prigodi. Uz sve to, Kety u svojoj ponudi ima i naušnice koje se mogu kupiti odvojeno pa tako svatko može kreirati svoj par.

Promo

Nesuđena pravnica tako je u svojem hobiju pronašla posao iz snova, a nedavno je u njezin život s lakoćom ušetala i nova uloga, uloga mame preslatke djevojčice. Mlada dizajnerica uspješno balansira uz količinu obaveza na poslovnom i privatnom planu, a sve joj je ujedno i lakše uz udobnost obuće koju je pronašla u svestranoj ponudi brenda Mass. Kety za sam kraj poručuje kako se uvijek treba slušati svoj unutarnji glas i voditi svojim željama.

Promo

Ne treba slušati ljude oko sebe baš previše jer oni mogu snove uništiti! Kad ostaneš trudna sve ti se posloži. Prošlo je mjesec dana od poroda, a već imam prvi razgovor i prvu novu suradnju“, zaključila je zadovoljno Kety, a kako izgleda život u njezinim cipelama saznajte u video intervjuu powered by Mass!

Linker
27. travanj 2024 03:29