Nježan dodir jutarnje rose

Priuštite svojoj koži luksuzne, nježne poput dodira rose, uz nove Biobaza Body Micelarne gelove za tuširanje i mlijeka za tijelo. Inovativna formula s kompleksom vitamina E i visokovrijednih, prirodnih ulja osigurat će koži najnježnije tuširanje i cjelodnevnu hidrataciju s mirisom božura, jasmina ili argana i jojobe.

Iz Biobaza laboratorija stiže još jedna inovacija koja će oduševiti sve ljubitelje blagodati prirodne kozmetike. Biobaza farmaceuti osmislili su inovativni E5 kompleks – formulaciju koja sadrži vitamin E i hranjiva ulja argana, badema, jojobe, sjemenki grožđa i masline, a koja upotpunjuje njegujuću formulu novih Biobaza Body Micelarnih gelova za tuširanje i Mlijeka za tijelo. Uz nove će proizvode iz Body linije vaša koža biti svilenkasto glatka i baršunasto meka, a svakodnevni rituali njege postat će posebni trenuci opuštanja, nježni i mirisni, poput jutarnje rose.

Uživajte svim osjetilima u najnježnijem tuširanju s Biobaza gelovima koji sadrže moćne micele, prirodna ulja i vitamin E, a dolaze s predivnim mirisnim notama božura, jasmina i argana:

Micelarni gel božur - romantični miris božura opušta sva osjetila dok blagotvorna ulja i vitamin E potiču regeneraciju, štite od isušivanja i daju baršunastu mekoću.

promo

Micelarni gel jasmin - svilena tekstura gela, obavijena senzualnim notama jasmina, oduševit će vašu kožu, a prirodna formula pružit će joj opuštajući njegu i hidrataciju.

promo

Micelarni gel argan i jojoba - probudite kožu inovativnim micelarnom formulom s uljnim E5 kompleksom, uz koju će koža u trenu postati meka i zaštićena od isušivanja.

promo

Nova formulacija mlijeka za tijelo obogaćena E5 kompleksom nadopunjuje svakodnevnu njegu i osigurava hidrataciju, osjećaj ugode i delikatnu mirisnu notu vašoj koži:

Mlijeko za tijelo božur - luksuzno mlijeko s romantičnim mirisom božura i hranjivim, prirodnim sastojcima oduševit će vašu kožu i pružiti joj dugotrajan osjećaj ugode.

promo

Mlijeko za tijelo jasmin - zavodljiv miris jasmina pruža čaroban miris vašoj koži dok je hranjiva ulja i maslaci njeguju, pružajući joj cjelovitu njegu i zaštitu od isušivanja.

promo

Mlijeko za tijelo argan i jojoba - profinjenog mirisa, ovo raskošno mlijeko sadrži blagotvorna ulja argana te kombinaciju prirodnih maslaca koja će kožu ostaviti glatkom, poput svile.

promo

Biobaza Body Micelarni gelovi i Mlijeka za tijelo dostupni su u dm prodavaonicama.

Linker
23. travanj 2024 13:24