Nosiš leće? Isprobaj Alveru - prvu tekućinu za mekane leće sa aloe verom

Prema nekim legendama Kleopatra je svoju je ljepotu naglašavala gelom koji je imao sposobnost omekšavanja kože, a dobivao se iz listova biljke koju danas znamo pod imenom aloe vera. Ako je to točno, Kleopatra je bila prva poznata ljubiteljica tog prirodnog proizvoda, što znači da su se nebrojeni ljudi u protekla dva tisućljeća, a možda i duže, uvjerili u razne blagodati te biljke.

Danas gel aloe vere ima jako širok spektar upotrebe - biljni je lijek za razne bolesti, umirujući balzam u kozmetici i higijenskim proizvodima, od krema za sunčanje i antiperspiranta do deterdženata pa čak i toaletnog papira, no niti to nije sve - naime, od sada ovu ljekovitu biljku možete pronaći i u Alvera otopini za leće koja štiti zdravlje očiju, ali i vaše leće.

Ako nosite kontaktne leće i volite svojstva aloe vere, evo konačno otopine za vas

Renomirani španjolski proizvođač Avizor nakon godina istraživanja stvorio je ALVERU, jedinstvenu otopinu za čišćenje i čuvanje mekanih kontaktnih leća. Alvera je posebno dizajnirana za nove generacije silikon hidrogelnih kontaktnih leća s visokom propusnošću za kisik.

Naime, novi materijali uz brojne prednosti imaju glavni nedostatak brzog nakupljanja lipidnih i drugih naslaga, što Alvera uspješno sprječava.

Prisutnost aloe vere također štiti površinu rožnice oka od bakterijskih infekcija i ultraljubičastih zraka.

Više informacija o Alveri možete pronaći na www.alvera.com.hr

Linker
19. travanj 2024 17:08