Nova dimenzija Borova

Nova proljeće ljeto 2019. kolekcija

Želite li kvalitetnu obuću domaće proizvodnje oduševit ćete se novom proljetnom kolekcijom koja je stigla na police Borova. Kolekcija se sastoji od elegantnih kožnih cipela ravnih potplata, casual The Big Blue tenisica te kultnih Startasica i Boromina šarenih, veselih i trendi uzoraka. Novu kolekciju krase prirodni materijali kao što je prirodna koža i pamučno platno. Izrađene su ručno, s puno, puno ljubavi u tvornici Borovo u Vukovaru.

Udobne, trendi i elegantne balerinke i cipele namijenjene su poslovnim mama i ženama. Kolekcija je to koju čine modeli izrađeni od najfinije kože, a dolaze nam u bojama od nježne nude, crne pa sve do uvijek atraktivne crvene boje. Za žene koje se ne žele odreći elegancije, a ipak odabiru udobnost, tu su elegantne tenisice u crnoj boji sa satenskom mašnom koja će odlično pristajati uz svaki poslovni stil.

Za urbane, mlade žene koje su stalno u pokretu i ovo proljeće stižu legendarne Startasice i sada već kultne Boromine. Startas tenisice dolaze nam u mnoštvu raznih dezena koje će pristajati uz sve modne proljetne i ljetne odjevne kombinacije. Životinjski uzorak nastavlja dominirati i ovog proljeća pa upravo on krasi model tenisica. Osim u leopard dezenu, dolaze nam i u zmijskom te panda uzorku te s nešto decentnijim cvjetnim, flamingo ili jeans motivima. Kad se užari asfalt, tu su cool Boromine koje i ove godine dolaze s potpisom dizajnerice Ive Ćurković Spajić. Osim u modelu koje krase točkice u crno bijeloj ili tirkizno crvenoj boji, dolaze nam i u životinjskom printu.

U omiljenoj trgovini Borovo, u zagrebačkoj Ilici 142 jučer je predstavljena nova kolekcija. Među prvima su je razgledale brojne domaće šminkerice glumice Barbara Vicković, Martina Stjepanović, Lucija Glavich Mandarić koje upravo gledamo u seriji Na Granici u ulogama mame i kćeri, te Nina Martina Korbar miljenica treće sezone Života na vagi. Svim okupljenim ljubiteljicama ovog domaćeg modnog brenda stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko ukrasila je Startasice raskošnim mašnama koje je vezala na različite načine pokazujući kako se Startasice mogu nositi u svim prigodama i uz sve stilove.

Ako ste se zaljubili u novu kolekciju s potpisom Borovo, ne propusti iskoristiti promotivni popust od 20 posto koji traje sve do 21. travnja u Borovo prodavaonicama ili na web shopu www.borovo.hr.

Linker
16. travanj 2024 21:39