Nova Gloria Glam na svim kioscima – dar najpoželjniji parfem sezone!

Od danas na svim kioscima potražite lifestyle magazin Gloria Glam koji s ponosom predstavlja svoje novo ruho. Naslovnicu krasi televizijska urednica i voditeljica Ivana Paradžiković koju možete vidjeti u nikad viđenom izdanju. Ova beskompromisna medijska ratnica skinula je oklop te čitateljima Glorije Glama otvorila srce i u iskrenom i otvorenom intervjuu progovorila o ljubavi, životu i slavi. Jednako iskren bio je i seksi glumac Frano Mašković koji se priprema za jednu od najvažniju ulogu života. U svoj svijet Gloriju Glam pustila je i jedna od najcjenjenijih arhitektica Vedrana Ergić te otvorila vrata svoga doma koji joj je ujedno i meditativno utočište.
Na stranicama najčitanijeg lifestyle magazina možete upoznati žene koje imaju nos za biznis – Ana Ivančić, Marija Obrvan i Vera Korak te muškarce s talentom zbog čega su osvojili svijet.
Tu je cijeli niz modnih inspiracija, editorijala, ekskluzivnih priča i najpoželjnijih komada koji najavljuju uzbudljivu sezonu.
U svijetu ljepote čeka vas opsežan vodič kroz make-up trendove, a otkrit ćete i kako ćete lice, tijelo i kosu učiniti blistavim i besprijekornim te kako miriši ovo proljeće. Gloria Glam predstavlja vam neodoljive novitete iz svijeta dizajna, arhitekture, gastronomije i gadgeta, luksuznog urarstva te vas vodi na neodoljiva osjetilna putovanja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije hedoniste.
Sve je to samo dio luksuzne lepeze na 252 stranice uz koje ćete otputovati na glamurozno putovanje zvano – Gloria Glam. Sa svojim novim vizualnim identitetom Gloria Glam čitateljima pruža jedinstveno čitalačko iskustvo i poklanja najpoželjniji parfem sezone.

Pratite Gloriju Glam i na Instagramu @gloriaglammagazine i uživajte u #feelglam trenucima.

Tagovi