Nova IGORA VIBRANCE pretvara snove o sjajnoj i njegovanoj kosi u stvarnost

Jedan od vodećih svjetskih brendova za kosu, Schwarzkopf Professional, ovog je vikenda u Kaptol Boutique Cinema predstavio IGORU VIBRANCE - relansiranu demi-permanentnu boju za kosu koja klijentima nudi nove usluge i rezultate koje do sada nisu bili u mogućnosti dobiti. Zagreb je uvertira u nacionalni roadshow na kojem će više od 450 vrhunskih frizera imati priliku uvjeriti se u snagu i performanse ove vrhunske tehnologije.

Sve su češće i kreativnije želje za postizanjem i dobivanjem lookova koji se pojavljuju na društvenim mrežama. Od sada je moguće mijenjati boju kose u kratkom roku i često bez ugrožavanja kvalitete kose. Schwarzkopf Professional kontinuirano radi na kreiranju učinkovitih i svestranih proizvoda, poput nove IGORE VIBRANCE, hidratantne demi-permanentne boje koja klijentima, ali i frizerima pruža VIŠE.

promo

IGORA VIBRANCE tehnologija

Novi Moisture Protecting Complex s AQUAXYL™ tehnologijom znači da je IGORA VIBRANCE posebno nježna prema kosi tijekom procesa demi-permanentnog bojanja. Inovativna tehnologija kontrolira razinu unutarnje vlažnosti kose kako bi stabilizirala unutarnju strukturu svake vlasi, pružala zaštitu od lomljenja kose I stvorila čisto platno za ujednačene rezultate bojanja! Formula bez alkohola obogaćena je vitaminima B3 i B5, čime se štiti površina kose i postiže prekrasan, vibrantan sjaj.

promo

Zahvaljujući jedinstvenoj konzistenciji koju nudi IGORA VIBRANCE, frizeri mogu prilagoditi proizvod potrebama klijenata i tehnikama koje su potrebne za njihovo postizanje. Za klijente koji žele isprobati novi izgled bez dugoročnog obvezivanja, IGORA VIBRANCE nudi VIŠE izbora kroz personalizirane usluge:

  • BREAK THE BRASS – ton-na-ton neutralizacija za savršenu blond boju
  • PAINT ME PASTEL – višestruko pastelno toniranje za razigrane rezultate
  • RUNWAY REBEL – odvažno modno toniranje za očaravajuće rezultate
  • GLOSS BOSS – gloss balayage uz nenadmašiv sjaj
  • TEMPTING TONES – vibrantne boje koje će privlačiti poglede
  • ONE TWO GORGEOUS – potpuno osvježenje boje uz neodoljiv sjaj

promo

Jeste li spremni za VIŠE? Nove IGORA VIBRANCE usluge potražite u svim Schwarzkopf Professional partnerskim salonima. #MOREVIBRANCE

Linker
19. travanj 2024 15:27