Nova kolekcija „Golden Glam“- by Prahir Fine Jewellery ostavlja bez daha

  • 08.09.2020. u 23:13

  • Autor:
    • Promo

Kako na poseban i jedinstven način od običnog dnevnog ili večernjeg stylinga postići upečatljiv i privlačan, a opet jednostavan efekt? Odgovor se nalazi u novoj kolekciji poznatog hrvatskog brenda nakita Prahir Fine Jewellery koji i ovaj put iz svoje radionice luksuza novom kolekcijom „Golden glam“ u središte svakog ljetnog stylinga stavlja naglasak na jednostavan nakit- ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje u nijansama žutog zlata. Oplemenjen nježnošću stvaranja, inspiriran elegancijom i jednostavnošću bezbrižnih dana ovaj nakit je stvoren za opuštene ljetne dane i noći.

Editorijal za kolekciju sniman na predivnim lokacijama Dubrovnika i Lokruma s Martinom Vuletić u glavnoj ulozi i Dorom Barker iza kamere, kao da budi jaku, samosvjesnu ženu iz sna i pušta ju da bude slobodna, prkosna i snažna, neopterećena vremenom.

 

 

Dobar nakit bezvremenski je klasik. Svaka žena želi svom staylingu dati notu personaliziranosti i upravo je pravi izbor nakita ono što daje završni efekt svakoj kombinaciji i ogledalo je naše nutrine bez obzira na godine. Inspirirani elegancijom i jednostavnošću ljetnih kombinacija pripremili smo jednostavne ogrlice, naušnice, prstene i narukvice ističu iz Prahir Fine Jewellerya, koje će svaku ženu pokazati u najboljem svijetlu.

 

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća.

Virtuozne kolekcije, oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja,  inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i modrene tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir.

Budite opušteni i neopterećeni jer u nakitu ne vrijedi pravilo manje je više. Spajajte nespojivo, igrajte se s veličinama, bojama i oblicima.

Provirite u čaroban svijet luksuza u Bogovićevoj 1b,  Ilici 43 i u Avenue Mallu te u Velikoj Gorici na adresama Zagrebačka 56 i 57.

Odaberite nakit koji će biti odraz vaših emocija i vašeg stila.

www.prahir.hr

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/prahir_finejewellery/?hl=hr

Tagovi