proljeće u palmersu

Nova Palmers kolekcija za žene koje ne prihvaćaju kompromise

Moderne linije za proljeće/ ljeto 2017. udovoljit će svim istinskim fashionisticama koje inzistiraju na visokim standardima. Austrijski brand Palmers još jednom je opravdao ulogu lidera na tržištu donjeg rublja lansiranjem kolekcije koja udovoljava svim kontrastnim zahtjevima modernog vremena.

Žene više ne prihvaćaju kompromise kada su u pitanju udobnost i top-trendy dizajni pa moderno donje rublje mora imati više lica i biti raznoliko poput složene veze između ženstvenosti i senzualnosti. Nadahnuta duhom vremena, Palmers kolekcija za proljeće/ ljeto 2017. ne svodi se samo na izbor sofisticiranih tekstualnih tvorevina, nego je dizajnirana kako bi inspirirala žene da nanovo mijenjaju sebe, da osjete kvalitetu donjeg rublja na svojoj koži i da ga uživaju nositi iz dana u dan.

Inovativnim linijama donjeg rublja i spavaćeg asortimana za nadolazeću sezonu, brand Palmers predstavlja svoje novo lice koje je mlađe, svježe i sjajnije nego ikad prije. Atraktivni komadi svakoj će ženi pridati dozu senzualnosti, istovremeno spretno izbjegavajući preagresivan dojam – vrlo su ženstveni, zavodljivi i ležerni. Ravni rubovi i nježne naramenice linije Luxury Lace čine ovu seriju jednom od najudobnijih svoje vrste, dok joj grafički prikaz filigranske čipke pridaje dozu elegancije. Vrhunski dizajn i rafinirani detalji također su nepogrešivi aduti Luxury i Fancy Lace linija homewear i nightwear asortimana, među kojima se posebno izdvajaju romantične spavaćice i pidžame te neodoljivi kimono s čipkastim rukavima. Besprijekorno udobnim komadima kojima dominira nota profinjenosti, brand Palmers i ove sezone podiže standarde kvalitete te donosi komade koji laskaju svakom ženskom karakteru, odajući na taj način počast svim ženama.

Linker
19. travanj 2024 01:49