Novi broj Gloria Glam magazin uskoro na kioscima!

Novi broj najčitanijeg lifestyle časopisa potražite od 19. lipnja na svim kioscima. U novom broju vodimo vas na uzbudljivo putovanje sa pregršt zanimljivog sadržaja.
Počevši od zvijezda naslovnice, Viktorije i Dina Rađe koje ćete upoznati kroz njihov, kako su i sami rekli, nikad iskreniji intervju.

Nakon toga poslušajte glasove promjena na domaćoj glazbenoj sceni u izvedbi tri kantautorice, a prije svega samostalne i samosvjesne mlade žene – Natali Dizdar, Maja Posavec i Sara Renar.

Potom će vas šarmirati Goran Navojec, jedan od naših najuspješnijih glumaca, koji je napokon, bez zadrške, progovorio o ljubavi, ženama i životu te dokazao koliko je svoj.

Dovoljno svoja i dosljedna svom putu je i mlada redateljica Antoneta Eta Kusijanović koja trenutačno živi svoj san – snimajući filmski prvijenac. Kao i engleska glumica i zvijezda serijala 'Igra prijestolja' Sophie Turner koja je ekskluzivno progovorila o životu, ljubavi i traumama te novom ulogom.
Na stranicama posvećenim ljepoti koje obiluju trendovima i inspiracijama u make up-u, svijetu mirisa, njezi kože, doznat ćete i kako oblikovati najbolju verziju sebe. Potom se prepustite stilskom putovanju meridijanima stila i nadahnite se modnom ljetnom valu najpoželjnijih trendova.

Jednako vas uzbuđenje čeka i u najživopisnijem modnom carstvu u jugoistočnoj Europi – XD dizajn Centru Ksenije Vrbanić koja je samo nama otvorila svoja vrata.

Jednako impresivno je i imanje vlasnika manufakture Chopard, Karl-Friedrich Scheufele koji nam je otkrio svoju najveću strast. O novoj filozofiji bogatstva samo za Gloriju Glam progovorila je slovenska milijarderka najbogatija Iza Login.
Zasladite se i desertom - pričom s Teom Mamut, našom najpoznatijom slastičarkom koja je zaokružila svoje dvije najizazovnije godine karijere. Naposljetku upoznajte odmor novog doba i opustite se tamo gdje kućice za odmor imaju slamnate krovove, pješčane podove, a priroda je beskrajno primamljiva.
U ove tople ljetne dane, rashladite se pravom dozom lifestyle koja vas uskoro čeka na svim kioscima uz prigodan poklon!

Linker
25. travanj 2024 03:55