Novi Elancyl slim design trbuh/problematična područja

Proizvod za bolje mršavljenje

Stručnjaci Laboratorija Elancyl čija ekspertiza na području mršavljenja traje od 1971. godine svjesni su da je briga za tjelesnu masu postala imperativ. Stoga su osmislili novu globalnu, održivu i lako primjenjivu metodu koja u potpunosti zadovoljava potrebe žena za mršavljenjem i stavlja ih u prvi plan. Novi Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja klinički dokazane učinkovitosti nakon tjedan dana metoda je mršavljenja koja po prvi puta djeluje na dvije esencijalne i komplementarne cjeline: gubitak kilograma i čvrstoću kože.

Novi saveznik u borbi protiv celulita

Osvježavajuća gel tekstura proizvoda Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja je kao stvorena za masažu, brzo se upija te objedinjuje beskompromisnu djelotvornost i veliki užitak tijekom upotrebe. Jedinstvena formula utemeljena je na inovativnim djelatnim sastojcima koji trenutačno učvršćuju kožu, smanjuju veličinu trbuha i klinički dokazano poboljšavaju izgled siluete već nakon 7. dana. U srcu SLIM DESIGN inovacije za mršavljenje i učvršćivanje je Instensyl™- djelatni sastojak stvoren za sve figure , a čije jedinstveno djelovanje omogućuje trenutačni učinak učvršćivanja koji je ultra motivirajući. Instensyl™ 3D molekularna mreža učvršćuje se na površini kože zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, širi se i brzo stvara ultra-zaglađujući meki film. Čvrsta struktura tog filma omogućuje trenutačno i dugotrajno djelovanje zaglađivanja i učvršćivanja.

Neželjeni viškovi uvijek se prvo nagomilavaju oko trbuha i bokova. Zato je stvoren Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja koji se s pohranjenim mastima bori uz pomoć specifičnih djelatnih sastojaka: kofein koji je važan za eliminiranje masti, bršljan koji u kombinaciji s masažom doprinosi detoksikaciji tijela te pulpa jabuke koja će koži pružiti prijeko potrebnu čvrstinu. Proizvod nije namijenjen trudnicama i dojiljama.


Linker
18. travanj 2024 23:59