Novi uspjeh hrvatskog kralja Botoxa

Britanski The Times Magazine intervjuirao estetskog liječnika Nikolu Milojevića

Ovog je vikenda Britanski The Times Magazine intervjuirao poznatog hrvatskog estetskog liječnika dr. Nikolu Milojevića. 'Kralj botoxa', kako ga nazivaju engleski mediji, svoju je karijeru započeo u Londonu, pa ne čudi činjenica da je traženi sugovornik mnogih lifestyle medija kada je u pitanju estetika. Tako ga je The Times Magazine uvrstio među tri cijenjena estetska liječnika koja su progovorila o potrebi regulacije tržišta estetskih tretmana te trendovima među milenijalcima.

promo

„Filere ova generacija doživljava kao modni dodatak i nema razloga da si ne priušte kvalitetnu i sigurnu izvedbu za prekrasan rezultat. Ono što je opasno je nedovoljna zakonska regulacija, koja omogućuje upotrebu prejeftinih, sumnjivih filera. Nužno je zabraniti takve opcije i time zaštititi pacijente. Također, važno je održati prirodan i proporcionalan izgled pacijenata, u suprotnom dolazi do podcjenjivanja estetske medicine zbog loše izvedenih intervencija.“ - izjavio je, između ostalog, dr. Nikola Milojević za britanski The Times.

promo

Doktor Nikola Milojević uspješno vodi anti-aging klinike u Zagrebu i Londonu, a zahvaljujući konstantnim edukacijama, praćenju trendova te suradnji s vrhunskim stručnjacima za estetiku tijela i lica uvršten je na Tatlerovu listu top estetskih liječnika u Ujedinjenom Kraljevstvu. Među ostalim uspjesima, valja istaknuti međunarodni kongres estetske medicine – The Aesthetic Medicine Congress, kojeg je krajem listopada u suradnji s British College of Aesthetic Medicine organizirao u Dubrovniku te na njemu okupio vodeće estetske stručnjake iz cijelog svijeta.

Linker
19. travanj 2024 16:30