Novogodišnja rasprodaja je tu! GymBeam Vam nudi popuste do čak 70%!

2020. godinu smo otvorili velikom novogodišnjom rasprodajom s popustima i do 70%!.

Nakon blagdana i obilja hrane, došlo je vrijeme za povratak u teretane i za ponovni početak vježbanja. Ako ste donijeli fitness novogodišnju odluku, bilo da želite smršavjeti ili dobiti na mišićnoj masi, GymBeam je uz Vas!

Prvi korak ka ispunjenju je spoznati svoj specifičan cilj, usredotočiti se na njega i imati snažnu volju. To sigurno neće biti lako, ali uz dodatke prehrani i sportsku opremu iz GymBeam-a, mnogo je lakše!

GymBeam, e-trgovina s progresivnim namirnicama, pripremila je veliku novogodišnju rasprodaju s popustima do čak 70% za svoje kupce.

Žanamari Perčić - GymBeam brand ambasador

Petar Klančir - GymBeam bran ambasador

GymBeam je jedan od najomiljenijih proizvođača i prodavača prehrambenih dodataka, progresivne hrane i fitness asortimana u Hrvatskoj. GymBeam je u svojoj e-trgovini pokrenuo veliku novogodišnju rasprodaju, a tu možete pronaći najprodavanije fitness proizvode po najboljim cijenama. Prema riječima vlasnika ove e-trgovine, u popustima do čak 70% možete uživati još nekoliko dana. Poplave sniženja dolazit će postupno, tako da svaki dan možete pronaći nove proizvode po posebnim cijenama.

Michaela Berdaga - GymBeam Brand ambasador

Za svakoga ima ponešto. Tako možete pronaći proizvode za sportaše i ljubitelje fitnessa, ali i za ljubitelje zdravog načina života, vegetarijance i vegane. GymBeam nudi širok spektar proizvoda koji uključuju proteine, aminokiseline, BCAA, vitamine, minerale i drugu popularnu zdravu hranu. Fitness odjeću možete kupiti po nenadmašnim cijenama, poput dukserica, kratkih hlača i majica već od 29 kn.

Erko Jun - GymBeam brand ambasador

Linker
24. travanj 2024 11:51