promo

Ona zna što je dobra frizura: Teuta Mesaroš prijateljicama pokazala kako dobiti look iz salona

Poznata frizerska stilistica i vlasnica salona Teuta ima najbolje savjete za savršene valove koji će upotpuniti svaki ljetni styling

Stiglo je ljeto i svi maštamo o godišnjem odmoru, suncu i moru. Usporeni ljetni ritam ostavlja nam više slobodnog vremena pa je ovo savršen trenutak za posvećivanje dodatne pažnje izgledu i njezi kose. Pod žarkim ljetnim suncem i s ostacima soli u uvojcima, kosa uvijek izgleda zanosno, a mi se samo trebamo pobrinuti da joj sačuvamo prirodnu vlagu i oblikujemo je za konačni wow efekt.

Poznato je da se osjećamo dobro kada nam kosa izgleda dobro. S tim se slaže i Teuta Mesaroš, naša poznata frizerska stilistica koju krasi besprijekoran ukus i prepoznatljiv stil. Ona je nedavno na svojem Instagram profilu otkrila tajnu predivnih, opuštenih lokni u video tutorialu pomoću kojeg svatko može brzo i jednostavno napraviti ovu chic frizuru.

promo

Opuštene lokne kao iz Teutinog salona

Teuta voli opuštene valove u kosi, pravi simbol ljetne radosti življenja, a zna i koliko je u modernom životu zaposlene žene važna dobra organizacija vremena, budući da je i sama prezaposlena poslovna žena, kreativka i mama koja želi izgledati najbolje što može. Zato je svoje bogato znanje rado podijelila sa svim pratiteljicama koje žele imati savršeno valovitu kosu čak i onda kada ne stignu ići u salon.

U svom videu Teuta je pokazala kako u svega desetak minuta napraviti predivne valove s novim auto curlerom Philips MoistureProtect koji čuva prirodnu vlažnost kose i štiti je od isušivanja. Genijalni uvijač sve radi sam, a lokne ispadnu savršene čak i onima bez iskustva, dok kosa ostaje zdrava i sjajna. Auto curler je odličan izbor za sve vrste i dužine kose, čak i za klasičan ili dugi bob.

Savjeti stručnjakinje

Teuta posebno ističe kako Auto Curler Philips MoistureProtect možete upotrijebiti za čvršće lokne i glamurozan svečani izgled ili za veće i opuštenije valove, idealne za tople ljetne dane i noći. Savjet stručnjakinje koji zlata vrijedi - prije uvijanja ili ravnanja, kosu uvijek potpuno osušite Philips MoistureProtect fenom koji će vam pomoći zadržati prirodnu vlažnost kose i neće je oštetiti.

A kada se ponovno vratite u urbanu svakodnevicu i opet poželite chic ravnu frizuru, Philips MoistureProtect uređaj za ravnanje kose će savršeno zagladiti vašu kosu i sačuvati je od dodatnog isušivanja. Osim savršeno ravne kose dobit ćete i blistavi sjaj kose zbog njege ionima. Tako će vaša kosa uvijek biti sjajna, zaglađena i zaštićena od isušivanja, bez obzira želite li ravnu kosu ili razigrane kovrče.

Ako i vi želite imati frizuru koja uvijek izgleda kao iz salona, a da vaša kosa pritom ostane zaštićena od isušivanja i blistava, potražite više informacija o proizvodima za oblikovanje i njegu kose iz linije MoistureProtect.

Linker
17. travanj 2024 08:20