LJETNI DODACI

Optika Anda ima surprise week s popustima do 50 posto!

  • 12.05.2020. u 15:03

  • Autor:
    • Promo

Optika Anda otvorila je vrata svih poslovnica diljem Hrvatske i za vas je pripremila popuste do 50% i besplatne preglede vida, jer su dobre vijesti najbolje kada dolaze u paketu. A kakva vas sve Anda iznenađenja očekuju ovaj tjedan otkrijte u nastavku!

Topli i sunčani dani vratili su optimizam i osmijeh na lica, a samo jedan dodatak dovoljan je za ljepši pogled na ovo ljeto. Riječ je naravno o naočalama koje su vjerni suputnik svakoga tko brine o zaštiti očiju, a nema boljeg trenutka nego sada za počastiti se omiljenim modnim dodatkom. Za one koji iz kuće ne izlaze bez naočala za sunce, sada je pravo vrijeme za shopping jer u Optici Anda možete uštedjeti 30% na cijeli asortiman sunčanih naočala. A svi oni koji su u ovom periodu poželjeli pregledati vid, sada to mogu učiniti besplatno u svim Anda poliklinikama i iskoristiti 50% popusta na kupnju dioptrijskih okvira.

Pronađite vama najbližu Optiku Anda ili rezervirajte termin za pregled vida online putem, a stručno osoblje Optike Anda pazi na preporučene higijenske i sigurnosne mjere kako bi se u svakom trenutku osjećali sigurno. Ako još niste vidjeli najljepše modele za ljeto 2020., donosimo vam mali teaser naočala sa svjetskih pisti koje možete potražiti u Anda poslovnicama!

Kupujte u zoni sigurne kupovine uz kontinuirano dezinficiranje prodavaonica te uz sve ostale mjere sigurnosti koje poduzimamo kako bi vaša kupovina bila što sigurnija.

Rezervirajte vaš termin za pregled vida online putem, a stručno osoblje Optike Anda pazi na preporučene higijenske i sigurnosne mjere kako bi se u svakom trenutku osjećali sigurno.

Kupujte u zoni sigurne kupovine gdje stručno osoblje Optike Anda pazi na preporučene higijenske mjere kako bi se u svakom trenutku osjećali sigurno.

 

Tagovi