Otkriven je savršen kod ljepote koji će vašu kožu značajno pomladiti

  • 21.02.2019. u 15:48

  • Autor:
    • Promo

Kultna kozmetička kuća Kozmetika Afrodita predstavila je svoju novu liniju za njegu lica, Perfect Code Afrodita Professional. Noviteti koji spajaju čak četiri vrste peptida i bio-aktivnog enzima osiguravaju pomlađenu kožu, a sve tajne nam je otkrila profesionalna savjetnica Kozmetike Afrodita za profesionalnu njegu, gđa. Mojca Hernaus.

Peptidi su iznimno bitni jer oni zaista šalju signale našim stanicama, fibroblastima koji sami po sebi stvaraju više kolagena, više elastina i više hijalurona. Tako pomlađujemo kožu na najbolji način - iznutra prema van jer se stvara promjena u našem ekstracelularnom matriksu”, pojasnila je značenje peptida.

 

A upravo te signale primaju samo stanice kojima je potreban poticaj. Zbog svog jedinstvenog načina djelovanja, peptidi su primjereni su za sve dobne skupine, a Hernaus savjetuje da se ovakav tip njege počne primjenjivati nakon navršenih 25 godina života.

Ovo je linija koja se može početi koristiti nakon navršene 25. godine života. Normalno da Filer Drops s toliko visokim koncentracijama počinjemo koristiti  tada kad se pojave dubinske bore. Ali Esencija koja štiti od vanjskih podražaja može se slobodno početi koristiti nakon 25. godine. Maska je idealna za korištenje jednom do dva puta tjedno, a posebice ako radite u zatvorenom prostoru. Računalo, suhi zrak od klime i grijanja, sve to utječe na našu kožu i treba je nahraniti, nebitno o tome koliko godina imate. Za žene od 25 godina bih prvo rekla da koriste Esenciju i masku, a po potrebi vezano na stanje kože sva tri proizvoda i Filler-Drops koji se nanosi direktno na mjesta na kojima su se stvorile bore”, obrazložila je Hernaus.

 

Nastavlja kako je Perfect Code Filler-Drops Concentrate prvi proizvod s tako visokom koncentracijom peptida na tržištu; naime, radi se o proizvodu u kojem je ključni aktivni sastojak 60% peptidni kompleks koji djeluje s dokazanim rezultatima u 'botox' modu bez invazivnog procesa.

Korištenje Perfect Code Maske koja se ne mora uklanjati s lica, već sadrži idealnu „leave-on” formulu primjerenu i za noćnu njegu. Redovitom upotrebom zaglađuje reljefne nepravilnosti kože, ujednačuje ten, a koža postaje mekša i glatka.

Hernaus je otkrila kako je Perfect Code Esencija savršen proizvod za samostalnu njegu, ali se uejdno može koristiti i kao podloga drugim proizvodima za njegu. Esencija vam omogućava hidratizaciju kože, intenzivira sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, a zahvaljujući aktivnoj „anti-pollution” formuli, štiti kožu od štetnih utjecaja okoline.

 

Proizvodi Perfect Code Afrodita Professional su dostupni u odabranim kozmetičkim salonima partnerima Kozmetike Afrodita, Afrodita Beauty Centrima & shopovima u Zagrebu (Stara Vlaška 41, Frankopanska 7 i Kaptol centar) i u online trgovini.

Tagovi