SALON RITUAL BY MARKO ZIRDUM

Ove jeseni vratite kosi ljetni sjaj

POSJETITE SALONE RITUAL I VRATITE VAŠOJ KOSI LJETNI SJAJ!

Ljeto je prošlo, a vi i dalje želite da vaša blond kosa bude svijetla i očaravajuće prekrasna. Želite da sjaji, čak i u tmurnim jesenjim danima. Ipak, najvažnija je personalizacija blond tonova kako bi najbolje pristajali osobnosti, tenu i boji očiju klijenata.

RITUAL ZA BLISTAVI SJAJ VAŠE KOSE

Saloni Ritual by Marko Zirdum pružaju profesionalnu dijagnozu kose i vlasišta, stilističke i kolorističke usluge te njegu i dubinsku obnovu kose, a ujedno su i dio Master Salona – Schwarzkopf Professional projekta koji okuplja vrhunske frizerske salone usmjerene na izvrsnost u pružanju usluga.

PROMO

Osim vrhunskih savjeta za ljetni sjaj kose tijekom tmurnih jesenskih dana, ovdje možete pronaći i visokokvalitetne Schwarzkopf Professional proizvode za održavanje profesionalne njege kose i kod kuće. Kako bi njega vaše kose bila personalizirana, a odabrani proizvodi odgovarali tipu i stanju vaše kose, obratite se stručnom timu ovog vrhunskog Master Salona!

Sjajna preporuka

„Bond Enforcing Premium Clay Lightener" prvi je posvjetljivač na bazi gline s integriranom bond enforcing tehnologijom. Lako se nanosi i pruža najveću preciznost s jedinstvenom meka- nom do čvrstom formulom koja omo- gućuje posvjetljivanje do 7 razina“, objašnjava Marko Zidrum, vlasnik salona Ritual. A njegova sestra Karla dodaje: “Sada možete stvoriti kreativne blond lookove tehnikom slo- bodne ruke lakše, brže i učinkovitije nego ikad prije.“

Master Salon je destinacija na kojoj ćete doživjeti nezaboravno salonsko iskustvo.

Posjetite salone Ritual by Marko Zirdum u Zagrebu i Slavonskom Brodu i ove jeseni vratite svojoj kosi ljetni sjaj!

Linker
24. travanj 2024 11:37