Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
žuta srijeda u cityju!

Ove sezone sanjajte i doživite pravi srebrni Božić

Blagdansko vrijeme sa sobom donosi i malo opuštenije poigravanje modom i bojama. Jedna od boja koja definitivno dominira božićnim blagdanima je zasigurno srebrna, koja vam omogućava brojne kombinacije, a istovremeno izgleda vrlo glamurozno i seksi.

Bez obzira radi li se o glavnim komadima ili samo srebrnim detaljima, ova boja će svaku kombinaciju učiniti posebnom i elegantnom. Za svakodnevne poslovne obaveze idealan je look koji usklađuje plisiranu srebrnu suknju midi dužine i klasičan bijeli pulover, a za božićne poslovne domjenke i proslave odaberite elegantnu srebrnu haljinu koja će naglasiti struk.

Haljina Comma, 1059 kn; vesta, s.Oliver, 479 kn; plisirana suknja Yamamay, 309 kn

Ako vam srebrna boja nije prvi odabir za bazne komade, poigrajte se odličnim detaljima. Čizmice sa statement petom savršeno se uklapaju uz traperice i bijelu košulju, a vječne Martensice izgledaju opako dobro na romantične suknje, ali i klasične skinny hlače. Bez brige, za ljubitelje sportske elegancije također postoji i srebrni touch na tenisicama koje su idealne za casual stylinge.

Čizmice Up Collection, Mass, 499 kn; tenisice Tommy Hilfiger, ICON, 699 kn; Dr.Martens, Transporter Footwear, 1179 kn

Naravno, nikako nemojte zaboraviti ni na torbicu. Ledeno srebrna nijansa torbe koja se može nositi preko ramena podići će i najobičniju kombinaciju, dok se iznimno trendi prozirne torbice savršeno slažu za večernje izlaske i opuštena druženja nakon napornog radnog dana.

Torbica Lovely bags, 289 kn; torbica Carpisa, 199 kn

Kada je u pitanju nakit, ostanite vjerni minimalizmu kako ne bi dobili pretjerano kičasti rezultat. Decentan prsten ukrašen gradim kamenjem, dugački lančić i klasičan srebrni sat dovoljni su da vam uljepšaju look, a ostavljaju damski dojam i s lakoćom se kombiniraju uz svaki stilski izričaj.

Prsten Pandora, 545 kn; ogrlica Crystal Vision, 549 kn; ručni sat Rosefield, Watch Center, 759 kn

Šećer na kraju zasigurno je kozmetika, a što je dobar make up look bez crvenog ruža? Ipak, prije nego krenete u izlazak, opustite se prvo u pjenušavoj toploj kupki koju možete učiniti savršenom zahvaljujući srebrnim šljokicama koje ostavljaju nježan trag na koži i daju prekrasno blistav finiš. Noktima priuštite pravi blagdanski makeover pomoću srebrnih šljokica i vrijeme božićnih tuluma može početi! Pripremite se za blagdane na vrijeme te shopping obavite ove srijede na posebnoj predblagdanskoj Žutoj srijedi u City Centeru one!

Kupka Lush, 59kn; Chanel Rouge Allure Velvet, Muller, 286 kn; lak za nokte, Golden Rose, 39,99 kn

Linker
20. travanj 2024 17:04