Getty Images/iStockphoto
BLISTAJTE ZA BLAGDANE

Paleta sjenila koju ćete obožavati

Sve što trebate ovog prosinca su Aurine 9 u 1 palete iz linije Animal Kingdom

Sve što trebate ovog prosinca su Aurine 9 u 1 palete iz linije Animal Kingdom

Budite spremne na brojne zabave koje donosi prosinac! Očekuju nas obiteljska okupljanja, druženja s prijateljima, poslovni domjenci, a bliži nam se i doček Nove godine. Kako biste u svakoj prigodi zabljesnule u punom sjaju, kozmetika Aura pobrinula se za prigodan make-up dostupan u svim BIPA poslovnicama.

Aloha, Jungle, Roar! i Paradise čine malo carstvo paleta u liniji Animal Kingdom. Svaka se sastoji od devet nijansi sjenila za oči s kojima ne možete pogriješiti - postignite elegantan mat look kojem po potrebi možete dodati dozu sjaja. Linija Animal Kingdom idealan je dodatak vašem blagdanskom looku ovog prosinca ali i tijekom cijele godine!

Široka lepeza tonova

Bez obzira preferirate li neutralniji look ili uživate u igri boja i šljokica, 9 u 1 palete pružaju vam brojne kombinacije sjenila:

- Tople tonove u fantastičnoj Aloha paleti obožavat će svaka brineta. Sastoji se od četiri svjetlucave nijanse i pet nijansi s mat efektom.

- Mat tamnocrvene nijanse prevladavaju u paleti Jungle. Devet modernih tonova istaknut će svaku boju očiju i vrlo lako postati set sjenila kojeg ćete obožavati.

- Zemljani tonovi palete Roar! dolaze u četiri smeđe mat nijanse , pet svjetlucavih zlatnih, pa čak i jednoj srebrrnoj, s kojima možete postići elegantan smokey eye.

- Upečatljivom Paradise paletom dominiraju hladniji tonovi kao što su tirkizno plavi i bež tonovi idealni za žene svjetlije puti.

Besprijekoran look na dohvat ruke

Sjenila za oči iz Animal Kingdom linije pružaju vam dugotrajan blagdanski make-up look. Visoko pigmentirana i glatka tekstura jednostavna je za nanošenje i blendanje očnog kapka.

Palete vam uvijek mogu biti pri ruci zbog svoje kompaktne veličine, a posebno su praktična zbog ugrađenog zrcala s kojim se možete u bilo kojem trenutku uvjeriti u postojanost vašeg make-upa.

Linija Animal Kingdom dostupna je u svim poslovnicama BIPE diljem Hrvatske.

Linker
26. travanj 2024 00:32