Personaliziraj svoj stil

Od kada je otvoren Levi's Tailor Shop u centru Zagreba, postao je nezaobilazno mjesto domaćih trendsetera. Kultni jeans brend kojeg su prepoznale generacije i mogućnost potpune personalizacije odjevnih predmeta postale su dobitna kombinacija za sve kupce koji žele unijeti dašak svoje osobnosti u svakodnevne odjevne predmete.

Od kada je otvoren Levi's Tailor Shop u centru Zagreba, postao je nezaobilazno mjesto domaćih trendsetera. Kultni jeans brend kojeg su prepoznale generacije i mogućnost potpune personalizacije odjevnih predmeta postale su dobitna kombinacija za sve kupce koji žele unije dašak svoje osobnosti u svakodnevne odjevne predmete.

Promocija Levi's Tailor Shop-a 14.04.2018. bila je prilika svima da svoj omiljeni traper učine unikatnim, a ovu priliku nisu željele propus ni poznata lica s naše društvene scene. Svoje komade, uz pomoć Levi's-ovog Tailor-a, izradile su Olja Vori, Antonija Blaće, Maja Bajamić, Indira Levak, Kristina Šalinović i Tara Rosandić.

Eduard Beg, direktor marketinga Europe 92 ističe „Levi's Tailor Shop je stvoren iz ljubavi prema Levi'su kao brendu i vezi koju stvara među generacijama, te s misijom da svim kupcima pruži priliku da budu jedinstveni. Svjetski trendovi ne smiju zaobilaziti naše prostore, a personalizacija na svim razinama postaje sve češći zahtjev naših korisnika. Iz tog razloga pokrenuli smo događanja kojima želimo potaknuti kupce da prenesu svoju osobnost, želje i ideje na svoje omiljene komade jeansa.“

Promocije Levi's Tailor Shopa nastavit će se i u drugim većim gradovima u Hrvatskoj, a idući je najavljen za 28.04. u Levi's poslovnici u Mall of Split u Splitu.

Linker
16. travanj 2024 06:16