GLORIA I ORIFLAME NAGRAĐUJU

Počasti se vrhunskim proizvodima, uštedi 100 kuna i osvoji 1000!

Pojednostavljeno, odaberi omiljene Oriflame proizvode, naruči ih putem weba jer ti Oriflame poklanja popust od sto kuna i vrati se na ovaj članak po paket od tisuću kuna.

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite poklon paket od tisuću kuna! Sudjelujte u razdoblju od 17. rujna do 15. listopada, nakon čega ćemo izabrati troje dobitnika Oriflame poklon paketa od tisuću kuna. Sve što trebate je registrirati se u Oriflame svijet ljepote, napuniti košaricu iznosom iznad 200 kuna kako bi ostvarili popust od 100 kuna. Nakon narudžbe, posjetite nas na ovom linku i odgovorite na nagradno pitanje jer možete osvojiti poklon paket od tisuću kuna. Sve što trebate je upisati svoj novi članski broj i objasniti zašto ste postali član Oriflamea. Ako nemate ideju za narudžbu ne brinite, mi smo se potrudili i osmislili prijedlog narudžbe za vas. A sada u shopping!

Nagradni natječaj je završio, a dobitnici su Melita Bahat, Gordanja Pranjić i Dorotea Čusak.

Potrudili smo se da vam predstavimo najbolje od kultnih Oriflame beauty uzdanica bez kojih ne možemo zamisliti svoju dnevnu beauty rutinu. Kako bi vam približili proizvode koji su itekako vrijedni vaše pažnje, složili smo pet članaka u kojima ćete sigurno pronaći nešto po vašem ukusu.

Najbolja njega tijela od glave do pete

Popunite svoju kozmetičku torbicu kultnim proizvodima

Linker
20. travanj 2024 06:54