PR / Sandra Cromwell, Pixabay
Westgate Shopping City

Počinje najveća potraga za pisanicama u Hrvatskoj!

Lov na pisanice koje donose vrijedne nagrade ove subote održat će se u trgovačkom centru Westgate Shopping City od 11 sati, a u potrazi mogu sudjelovati djeca do navršenih 14 godina.

Stotine vrijednih nagrada za sudionike potrage, među kojima su poklon kartice, igračke i slatka iznenađenja pripremile su trgovine iz Westgate Shopping Cityja, a potragu će voditi Uskrsni zeko.

3, 2, 1.. IDEMO U LOV NA PISANICE! Najveća potraga za Uskrsnim pisanicama je ove subote u Westgateu! Pronalazak...

Posted by WESTGATE Shopping City on Wednesday, April 17, 2019

Kako funkcionira potraga?

Nagradne pisanice, kao i pet stotina slatkih iznenađenja, će biti sakriveno diljem Westgate-a (ali ne i u trgovinama!). Sudjelovati u natjecanju mogu sva djeca do navršenih 14 godina, a sudjelovanje je u potpunosti besplatno! Djeca koja pronađu pisanice, a tražiti ih mogu s roditeljima ili prijateljima, nagradne pisanice mogu razmijeniti za vrijedne nagrade!

Prijave za sudjelovanje traju od 11 do 11.30 sati u Westgateu i zato, roditelji, nemojte kasniti s djecom jer u ovoj potrazi mogu naći neki od poklona koje osiguravaju: Müller, dm, Terranova, C&A, Geographical Norway, Mana, Kruna mode, Rock'n'Bowl kuglana, Bake'n'Roll, Froddo, s.Oliver, KiK, ShoeSelection, Denis, Baby Center, JumpingClay, BabyLand, Helen Doron English, Hervis, Maras, Prima, Möbel Land i Benetton, a za slatka iznenađenja su zaslužni Konzum, Kraš i Podravka.

View this post on Instagram

Uskrs može početi!

A post shared by Westgate Shopping City (@westgateshoppingcity) on

Linker
23. travanj 2024 14:10