Podarite svojoj kosi ove jeseni tretman kakav zaslužuje
 Mipex

Podarite svojoj kosi ove jeseni tretman kakav zaslužuje

NANOGEN; britanski stručnjak za zdravu i gustu kosu ovih dana predstavlja svoju novu liniju i u Hrvatskim ljekarnama.

Mnoge žene, a i muškarce koji pate od opadanja kose, te tanke, umorne ili prorijeđene kose, nova NANOGEN-ova linija odušavit će već nakon prve primjene.

Kako kažu u NANOGEN-u: „Mi ne slijedimo trendove već ih kreiramo. Pokrećemo revoluciju zdrave i guste kose. Dobro znamo što kupci žele i trebaju, i to ne samo danas već i u nadolazećim godinama.“

U NANOGEN-u se proteklih 16 godina kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda. Posjeduju nekoliko međunarodnih patenata te svu potrebnu tehnologiju i tim znanstvenika, tako da sve svoje proizvode, proizvode pod vlasitim krovom, od razvoja do finalnog proizvoda. Koriste isključivo sastojke najviše kvalitete sa znanstveno dokazanim tvrdnjama koji potrošaćima jamče pozitivnu fizičku i emocionalnu promijenu.

Upoznajte NANOGEN terapijski set preparata za rast i volumen kose

Mipex
Podarite svojoj kosi ove jeseni tretman kakav zaslužuje

Terapijski šamponi i regeneratori u salonskom stilu kosu trenutačno čine debljom, voluminoznijom i sjajnijom. Svaki proizvod iz kolekcije specijalno je formuliran kako bi pružio maksimalnu razinu učinkovitosti. Obogaćeni su peptidima poput anti-aging hijaluronske kiseline te sadrže jedinstvene NANOGEN-ove faktore rasta.

NANOGEN serum znanstveno je formulirana otopina koja sadrži najveći udio faktora rasta kose, identičnih ljudskima, koji su ujedno okosnica cijele linije.

Svi NANOGEN proizvodi dermatološki su testirani i prikladni za osjetljiva vlasišta. Predstavljaju intenzivnan i učinkovit, a opet lagani dnevni tretman, koji jednostavno mora biti dio vešeg svakodnevnog režima brige o kosi.

Thickening Treatment šampon za muškarce / za žene 240ml

Thickening Treatment regenerator za žene 240ml

Serum sa faktorom rasta za muškarce / za žene 30ml

Thickening Treatment šampon i regenerator 5u1 za muškarce 240ml (dobitnik prestižne Pure Beauty Aword zlatne medalje za 2017)

Mipex
Podarite svojoj kosi ove jeseni tretman kakav zaslužuje

Terapijska maska za kosu s faktorima rasta

Svi volimo biti podvrgnuti salonskom tretmanu; no, to nas tjera da odvojimo vrijeme iz našeg ionako pretrpanog rasporeda. NANOGEN kremasta maska s koncentriranom razinom faktora rasta daje vam priliku da uživate u salonskom stilu kod kuće. Umiruje vlasište, obnavlja oštećenu kosu te potiče zdravi rast kose. Za potpuno uživanje preporučujemo upotrebu maske barem jednom tjedno, u kadi, uz čašu šampanjaca.

Maska za rast kose 200ml

NANOGEN styling set za volumen bez kompromisa

Mipex
Podarite svojoj kosi ove jeseni tretman kakav zaslužuje

Rootboost poguščujući sprej

Kosa vam je umorna i beživotna? NANOGEN ima odgovor za vas. Root Boost je poput salonskog fena iz boce. Jednostavan za korištenje, podiže kosu te joj trenutno pruža gustoću i volumen. Keratin kosi daje snagu, dok niacinamid brine o zdravlju vašeg vlasišta.

Root Boost Thickening Spray 100ml

Root Boost poguščujući sprej sa zaštitom od sunca

Kosi pruža trenutačnu gustoću i volumen te je štiti od blijeđenja izazvanog UV zračenjem sunca. Obnavlja oštećenu kosu i hidratizira je. Obavezno se mora naći u vašoj torbici u ljetnim danima.

Root Boost Hair Thickening Spray with Sun Damage Protection 100ml

Thickening Heat Protecting sprej

Od sada bez straha možete podvrgnuti svoju kosu visokoj temperaturi te je stilizirati na svoj omiljeni način. NANOGEN Hear protecting spej obogaćen keratinom, pro-vitaminima i kofeinom štiti vašu kosu od oštećenja izazvanog feniranjem ili peglanjem te vašu kosu čini sjajnijom i podatnijom. Umirujući niacinamid njeguje vaše vlasište.

Thickening Heat Protecting Spray 100ml

Nanogen keratinska vlakna

Mipex
Podarite svojoj kosi ove jeseni tretman kakav zaslužuje

Bilo da imate tanku ili prorijeđenu kosu, prošireni razdjeljak; NANOGEN keratinska vlakna transformirat će vašu kosu u roku od 30 sekundi,
postojana su do prvog pranja kose. Dolaze u 10 prirodnih boja i u potpunosti se stapaju s vašom kosom. Ne samo da će promijeniti vaš izgled već i vaše raspoloženje. U RH ljekarnama dostupna su već preko 6 godina.

NANOGEN keratinska vlakna 15g / 30g

Putni & start paket za nju i njega

Mipex
Podarite svojoj kosi ove jeseni tretman kakav zaslužuje

Putni & start paketi savršen su način da uživate u gustoj kosi u pokretu. Osim što su prikladni za putovanja, sjajan su način da upoznate NANOGEN kolekciju i započnete svoj put do gušće, njegovane i zdrave kose.

NANOGEN putni & start set za žene

Thickening tretman

Mipex
Podarite svojoj kosi ove jeseni tretman kakav zaslužuje

NANOGEN proizvodi dostupni su u svim boljim ljekarnama te u web-shopu portala SVIJET-KOSE.hr.
Distributer za ljekarne: OKTAL PHARMA

Još niste zavirili u NANOGEN-ov instagram profil? Učinite to ovdje.

Mipex
Podarite svojoj kosi ove jeseni tretman kakav zaslužuje

Linker
15. travanj 2024 11:01