NAGRADNI NATJEČAJ

POKLANJAMO 10X SUNČANIH NAOČALA IZIPIZI: Popularni francuski brend za proljeće i ljeto pripremio je nove zanimljive modele naočala

Dobitnice 10x Izipizi sunčanih naočala su:

Aleksandra Milinović, Pula

Svjetlana Kalanj Bognar, Zagreb

Nada Prodan Mraković, Buzet

Željka Majić, Slavonski Brod

Dunja Đurica, Zagreb

Marta Tortić, Ivanić Grad

Zagorka Bišćan, Belišće

Sanja Buhin, Varaždin

Josipa Stigler, Samatovci

Sara Mitrović, Kostanjevac

------------------------------------------------------------------------------

Za nadolazeće tople dane IZIPIZI donosi pregršt novosti koja će nesumnjivo unijeti nove boje i uzbuđenja u mnoge živote. Prva među njima je nova Flash Lights kolekcija, dostupna u SUN Adult liniji sunčanih naočala u pet jarkih boja modela #C, #D, #E, #G i #H. Kao novi model naočala za sunčanje tu je Pilot #I, dostupan u čak osam boja koje će se uklopiti u svaku priliku i svaku odjevnu kombinaciju.

NAGRAĐUJEMO VAS! Poklanjamo čak 10 Izipizi sunčanih naočala iz Flash Lights kolekcije!

Prijavite se na naš newsletter do 24. travnja kako bi vam u njemu 25. travnja poslali nagradno pitanje. Odgovorite na nagradno pitanje do 1. svibnja, a u ovome članku 2. svibnja objavljujemo pobjednike/ce.

Please don't insert text in the box below!

Flash Lights prilagođenu kolekciju dobili su i oni najmlađi, kao liniju SUN Junior u pet boja i ponuđenim modelima #C, #D, #E i #G. Linija Sun Baby&Kids dolazi u bojama plavoj i narančastoj, a tu su i boje Milk i Chocolate zajedno s must-have klasikom Denim Blue. SUN Junior #G model od prošle sezone od sada je dostupan i za djecu u osam boja te u bojama Flash Lights kolekcije. Mala lica dobila su i svoj model #H, dostupan u 11 boja sunčanih naočala, pet boja naočala za čitanje i u bojama Flash Lights kolekcije.

Tu su i novosti vezane uz omiljeni Tortoise okvir, koji je dobio nove boje leća – zelenu ili sivu – te je dostupan u modelima #C, #D, #E, #F, #G, #H i #I.

Stoga, naoružajte se omiljenim modelom IZIPIZI naočala i pripremite se za sunčano ljeto!

Linker
19. travanj 2024 21:36