NAGRADNI NATJEČAJ

POKLANJAMO 10X SUNČANIH NAOČALA IZIPIZI: Popularni francuski brend za proljeće i ljeto pripremio je nove zanimljive modele naočala

  • 12.04.2019. u 15:08

  • Autor:
    • Promo

Za nadolazeće tople dane IZIPIZI donosi pregršt novosti koja će nesumnjivo unijeti nove boje i uzbuđenja u mnoge živote. Prva među njima je nova Flash Lights kolekcija, dostupna u SUN Adult liniji sunčanih naočala u pet jarkih boja modela #C, #D, #E, #G i #H. Kao novi model naočala za sunčanje tu je Pilot #I, dostupan u čak osam boja koje će se uklopiti u svaku priliku i svaku odjevnu kombinaciju.

NAGRAĐUJEMO VAS! Poklanjamo čak 10 Izipizi sunčanih naočala iz Flash Lights kolekcije!

Prijavite se na naš newsletter do 24. travnja kako bi vam u njemu 25. travnja poslali nagradno pitanje. Odgovorite na nagradno pitanje do 1. svibnja, a u ovome članku 2. svibnja objavljujemo pobjednike/ce.

 

Flash Lights prilagođenu kolekciju dobili su i oni najmlađi, kao liniju SUN Junior u pet boja i ponuđenim modelima #C, #D, #E i #G. Linija Sun Baby&Kids dolazi u bojama plavoj i narančastoj, a tu su i boje Milk i Chocolate zajedno s must-have klasikom Denim Blue. SUN Junior #G model od prošle sezone od sada je dostupan i za djecu u osam boja te u bojama Flash Lights kolekcije. Mala lica dobila su i svoj model #H, dostupan u 11 boja sunčanih naočala, pet boja naočala za čitanje i u bojama Flash Lights kolekcije.

 

Tu su i novosti vezane uz omiljeni Tortoise okvir, koji je dobio nove boje leća – zelenu ili sivu – te je dostupan u modelima #C, #D, #E, #F, #G, #H i #I.

Stoga, naoružajte se omiljenim modelom IZIPIZI naočala i pripremite se za sunčano ljeto!

Tagovi