Najiščekivaniji film ljeta

POKLANJAMO 2X4 kino ulaznice za film "BILO JEDNOM…U HOLLYWOODU" / Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie u filmu Quentina Tarantina!

 • 13.08.2019. u 11:04

 • Autor:
  • Promo

Brad Pitt and Leonardo DiCaprio star in Columbia Pictures “Once Upon a Time in Hollywood
Čekanju je napokon došao kraj! Nakon svjetske premijere u Cannesu, od 15. kolovoza holivudska zlatna prašina i domaću će kino publiku vratiti u kasne šezdesete, u zlatno doba Hollywooda u filmu prigodnog naziva, “Bilo jednom…u Hollywoodu”, najnovijem ostvarenju redatelja i scenarista, dobitnika Oscara, Quentina Tarantina. U filmu se okupila impozantna glumačka ekipa, predvođena Bradom Pittom, Leonardom DiCaprijem i Margot Robbie, a koliko dobro naše zvijezde izgledaju u filmu pogledajte u finalnoj kino najavi!

Bilo jednom…u Hollywoodu” deveti je film slavnog Quentina Tarantina, poznatog po brojnim uspješnicama nastalih pod njegovom redateljskom palicom (Pakleni šund, Jackie Brown, Kill Bill 1,2,  Reservoir Dogs, Otporan na smrt, Nemilosrdni gadovi, Odbjegli Django, Mrska osmorka). Na scenariju za ovaj film Tarantino je radio punih pet godina te ga je u konačnici usporedio s poznatim Paklenim šundom, što sasvim dovoljno govori o ljestvici očekivanja.

 

Nagradni natječaj je završio.

Dobitnici su:

 • Nataša Matošić, Split
 • Anna Župić, Zagreb


Nagradni fondovi:

 • četiri ulaznice za film u Cineplexx City Center one East Zagreb ili Cineplexx City Centar one Split
 • jednu majicu iz filma
 • jedan privjesak iz filma
 • tematske naočale
 • ukras kockice

 

 

 

 

 

 

Produkciju filma potpisuju David Heyman, Shannon McIntosh i Quentin Tarantino, a izvršna producentica je Georgia Kacandes.

Inače, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie zajedno su već glumili u filmu Vuk s Wall Streeta dok je ovo prvi filmski naslov u kojem će zajedno zaigrati Pitt i DiCaprio čiju suradnju na filmu Tarantino je opisao kao najuzbudljiviji glumački tandem nakon Roberta Redforda i Paula Newmana.

„Bilo jednom… u Hollywoodu“ prava je holivudska priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hippie Hollywooda, davne 1969. godine u Los Angelesu.

 

Glavni likovi u filmu Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bivša zvijezda jedne western TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt) u vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda bore se za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rick ima poznatu susjedu - Sharon Tate (Margot Robbie)...

***

 

Režija: Quentin Tarantino

Uloge: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russell, Al Pacino

Sinopsis: „Bilo jednom… u Hollywoodu “ priča je o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji u Los Angelesu davne 1969. godine na vrhuncu hippie Hollywooda.

 

“Bilo jednom… u Hollywoodu”

u kinima i IMAX-u od 15. kolovoza!

 

 

Tagovi