Getty Images
Naruči 200, uštedi 100, osvoji 1000

Popunite svoju kozmetičku torbicu kultnim proizvodima

Jedno od najčešćih pitanja u ljepoti jest - u što se isplati investirati od kozmetike? Dobar ruž, crveni lak za nokte i puder koji vam savršeno odgovara apsolutni su prioriteti!

Kozmetička torbica iz naših snova sastoji se od komada kozmetike koje možemo nositi za svakodnevne prilike, ali i one malo svečanije. The ONE Everlasting tekući puder koji se savršeno stapa s vašim tonom kože i daje svježinu licu neka vam bude osnova make upa. Ako niste sigurni kako odrediti svoj ton, postoje dvije provjerene tehnike: prislanjanjem bijelog papira uz kožu na danjem svjetlu i gledajući žile na zapešću: ako su većinom zelenkaste, toplog ste podtona, dok ljubičaste i plave ukazuju na hladni ton kože.

Kada pronađete savršenu nijansu pudera, ali svejedno želite dodatno osvježiti svoje lice, Giordani Gold kuglice za nijansiranje su vaš najbolji prijatelj. One reflektiraju svjetlost, licu daju zdrav izgled poput iluminatora i seruma zajedno, a zapravo vam je potreban samo jedan proizvod kako bi dobili taj savršeni prirodni glow.

Giordani Gold kuglice za nijansiranje, šifra 32081 (89,90 kn)

Jedan od osnovnih proizvoda u svakoj kozmetičkoj torbici zasigurno je i maskara. Maskara za trepavice istaknuti će vaš pogled i staviti oči u prvi plan. Uz The ONE 5 u 1 Wonder lash XXL maskaru ćete elegantno produžiti duljinu svojih trepavica, ali im dodati i perfektan volumen.

Ako ste željni malo senzualnijeg dojma, svakako iskombinirajte maskaru s crnom Giordani Gold olovkom za oči. Ovaj moćni proizvod naglasit će vašu boju očiju, a jednako dobro funkcionira za svakodnevne prilike, kao i za otkvačene izlaske ili romantičnu večeru s boljom polovicom.

Ipak, ono što će potpuni zaokružiti najbolji make up look zasigurno je crveni ruž koji svaka žena mora imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Bez obzira na godine, boju tena i kose i modni stil, The ONE Unlimited Super Matte ruž pristaje svakoj ženi i pravi je šminkerski klasik.. Kako bi vam što duže trajao na usnama, prije nanošenja ruža lagano natapkate usnice transparentnim puderom, a isti postupak ponovite nakon nanošenja ruža. Tako ćete fiksirati ruž na usnama te će on dulje trajati na vašim usnicama.

Sve ove kultne proizvode pronađite na Oriflame stranici, a ujedno iskoristite trenutnu akciju! Svaki novi korisnik koji se registrira kao Oriflame član za prvu narudžbu u iznosu 200 kuna, Oriflame mu umanjuje račun za 100 kuna. Također, ako se pohvali kod nas s novim članstvom i ovim odličnim gratisom od 100 kuna, ulazi u poseban natječaj. Najsretnijih troje novih članova tako ima mogućnost osvojiti pakete Oriflamea u vrijednosti od čak 1000 kuna!

Sve što treba je upisati svoj novi članski broj i objasniti zašto je postao član Oriflamea. Nećemo se ljutiti ako je zbog ovog popusta od 100 kuna za prvu narudžbu, jer ponuda je zaista super! Ako nemate ideju za narudžbu ne brinite, mi smo se potrudili i osmislili prijedlog narudžbe za Vas. A sada u shopping!

The ONE 5 u 1 Wonder Lash XXL maskara - Black, šifra 34107 (39,90 kn), Giordani Gold kuglice za nijansiranje, šifra 32081 (89,90 kn), The ONE Long Wear lak za nokte - London Red, šifra 30530 (21,90 kn), Giordani Gold olovka za kapke, šifra 31401 (89,90 kn), The ONE EverLasting tekući puder, šifra 31163 (39,90 kn), The ONE Colour Unlimited Super Matte ruž za usne, šifra 33370 (42,90 kn)

Linker
29. travanj 2024 18:49