Pouzdana zaštita od sunca prilagođena svim indikacijama kože

Iako sunce, u određenoj mjeri, može imati pozitivan utjecaj na raspoloženje, osigurati vitamin D, poboljšati cirkulaciju te ojačati metabolizam i produktivnost, pretjerano izlaganje vrlo je štetno

Neka od oštećenja uzrokovanih djelovanjem sunca na kožu su preuranjeno starenje kože, hiperpigmentacija pa čak i rak kože. Zato je od presudne važnosti koži pružiti posebnu i trajnu zaštitu tijekom cijele godine.

Prekomjerno izlaganje UVA i UVB zrakama bez zaštite može imati kratke i dugoročne, a ti negativni učinci nisu prisutni samo na odmoru. UV zračenje, osobito UVA zrake, prisutno je cijeli dan i to svakodnevno - zimi i ljeti, kada je sunčano i kada je oblačno. Zato bi zaštita od sunca za lice trebala postati dijelom dnevne rutine njege, posebno na dijelovima koji su najizloženiji suncu kao što su lice i dekolte. Oštećenja uzrokovana suncem mogu biti izuzetno opasna, zato je prevencija neizmjerno važna.

Kreme i losioni za prevenciju i zaštitu

Eucerin SUN njega pruža sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem. Zaštita od sunca dostupna je za sve tipove i sve uvjete kože.

Inovativna napredna spektralna tehnologija Eucerin SUN njege kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere za pouzdanu UV zaštitu s protuupalnim antioksidansom likokalkonom A za zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Gliceretinična kiselina osigurava dodatnu DNA zaštitu.

Vrhunski asortiman zaštite od sunca uključuje proizvode koji su prilagođeni individualnim potrebama kože i sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože:

Masna i aknama sklona koža

Za masnu i/ili aknama sklonu kožu, formula koja sadrži Oil Control tehnologiju za regulaciju sebuma te pigmente koji apsorbiraju lipide i pružaju dugotrajan učinak protiv sjaja.

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-kremu, dostupnu sa SPF 30 i SPF 50+ idealna je za kožu lica. Ova ultra lagana formula kombinira učinkoviti UVA /UVB sustav filtera, biološku zaštitu stanica i jedinstvenu Oil Control tehnologiju s l-karnitinom i pigmentima koji upijaju lipide za regulaciju sebuma.

Za osjetljivu, masnu i kožu sklonu aknama Eucerin Dry Touch aerosol SPF 50 te SPF 30 pružaju iznimno laganu zaštitu s opsežnim UVA/UVB sustavom filtara i biološkom staničnom zaštitom.

Za mješovitu kožu isprobajte Eucerin Transparentni sprej za zaštitu od sunca koji nudi klinički testiranu, posebno laganu zaštitu, a dostupan je u formatima SPF 30 i SPF 50.

Preuranjeno starenje

Za primarni problem znakova preuranjenog starenja na koži, proizvodi za sprečavanje fotostarenja s kratkolančanom i dugolančanom hijaluronskom kiselinom vidljivo smanjuju znakove starenja kože.

Za zaštitu od fotostarenja idealan je Eucerin Sun Photoaging Control fluid SPF 30 ili SPF 50 za lice i Eucerin Photoaging Control losion SPF 30 ili SPF 50+ koji štite od opeklina i oštećenja kože uzrokovanih djelovanjem sunca, umanjujući istovremeno vidljive znakove fotostarenja.

Hiperpigmentacija

Sunce je glavni uzročnik hiperpigmentacije i stoga je pouzdana i učinkovita zaštita od sunca najvažniji korak u prevenciji hiperpigmentacije.

Eucerin Sun Fluid Pigment Control SPF 50+ je posebno formuliran kako bi pomogao priječiti hiperpigmentaciju uzrokovanu suncem. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA i UVB filtere za vrlo visoku UV zaštitu te licochalcon A koji neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV i HEVIS svijetlom. Formula također sadrži gliceretičnu kiselinu koja potiče mehanizme obnove DNA te jedinstveni i patentirani aktivni sastojak thiamidol koji utječe na uzroke hiperpigmentacije.

Koža sklona alergijama

Za kožu sklonu alergijama na sunce, formule za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozilrutinom pomažu spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE.

Za kožu sklonu alergijama, tu je Eucerin krema-gel za zaštitu od alergija na sunce dostupna sa SPF 25 i SPF 50+ faktorima zaštite. Ne sadržava mirise ni emulgatore kako bi se smanjio rizik od netolerancije te je dokazano djelotvoran kod osoba koje pate od alergija na sunce poput PLE i stanja kao što su acne aestivalis. Koristite u kombinaciji s Eucerin krema-gelom za zaštitu od alergija nakon sunčanja.

Suha i atopična koža

Eucerin Ekstra lagani losion za zaštitu od sunca koji je klinički dokazano djelotvoran kod pacijenata sa suhom ili atopičnom kožom.

Za normalnu, suhu i vrlo suhu kožu lica idealnu zaštitu pruža Eucerin Krema za lice za zaštitu od sunca SPF 30 ili SPF 50+.

Dječja koža

Eucerin SUN njega uključuje i proizvode za zaštitu kože od sunca za djecu (koji su posebno oblikovani kako bi ublažili i zaštitili osjetljivu i nježnu kožu vašeg djeteta), kao i proizvode za odrasle i djecu primjerene za atopičnu kožu.

Eucerin Anti Stain Anti Wash tehnologija

Eucerin Anti-Stain After Wash zaštita protiv mrlja nakon pranja pomaže smanjiti intenzitet mrlja nakon pranja odjeće ali ne umanjuje kvalitetu zaštite kože od sunca.

Anti-Stain After Wash tehonlogija djeluje na dva načina. Prvo, sadrži tvar koja sprečava taloženje mrlja na tkaninu (sprečava vezanje filtera na tkaninu) i drugo sredstvo za kompleksiranje (koje se veže s ionima u vodi tako da su manje sposobni intenzivirati mrlje tijekom postupka pranja) te tako pomaže smanjiti intenzitet mrlja od sunca nakon pranja.

Linker
18. travanj 2024 14:39