Ferrero

Povratak čokoladnih pralina

Svake godine iznova, dolaskom toplijih dana, Ferrero prestaje prodavati omiljene čokoladne praline kako se zbog visokih temperatura ne bi narušila njihova prepoznatljiva kvaliteta. Ljetne vrućine glavni su neprijatelj kvalitete jer mogu utjecati na izvanredni okus omiljenih Ferrero čokoladnih pralina.

Ferrero Rocher, Pocket Coffee i Mon Chéri u tom slučaju nemaju prepoznatljivi, jedinstveni okus prepoznat diljem svijeta i zato se ljeti povlače s prodajnih mjesta. Ferrero odjel za upravljanje kvalitetom ne pristaje na kompromise – u svakom trenutku želi potrošačima pružiti samo najbolje iskustvo okusa.

Ljetne vrućine napokon su splasnule, a to znači samo jedno: Ferrero čokoladne praline konačno su se vratile na police trgovina! Sada su opet tu kako biste ponovno mogli uživati u jedinstvenoj rapsodiji Ferrero okusa.

Izaberite svoj Ferrero okus

Sada kada Ferrero čokoladne praline ponovno krase police prodajnih mjesta izaberite svoj omiljeni okus i uživajte u rapsodiji.

Ferrero Rocher pruža jedinstvene trenutke s onima koje volite - savršenim skladom teksture i sastojcima pretočenim u jedinstveni recept zahvaljajući Ferrero stručnosti zavodi sva osjetila.

Ferrero

Mon Chéri zadivljuje zahvaljujući svojem originalnom i neponovljivom okusu koji proizlazi iz harmonije tri dragocjena sastojka: hrskave tamne čokolade, intenzivnog likera i mekane trešnje.

Ferrero

Pocket Coffee jedinstvenom čini tekuće punjenje kave u kombinaciji sa tamnom čokoladom. Tajna je u odabiru i obradi sastojaka koji pojačavaju cjelokupnu aromu i okusu neponovljive espresso kave i fine čokolade.

Ferrero

Linker
18. travanj 2024 23:44