UNIKATNI POKLONI ZA BOŽIĆ 

Predivno personalizirano drvce koje će unjeti toplinu u svaki dom

Svake godine sve je teže osmisliti što originalniji poklon za Božić, ali Lilly_land_decor ima rješenje!

Moja sva potraga za orginalnim božićnim poklonom se zaustavila kad sam naišla na Instagram profil Lilly Land Decor. Predstavljam vam kreativnu majku zlatnih ruku.

Ručno izrađena personalizirana božićna drvca od prirodnog materijala originalan je poklon za vaše obitelji, prijatelje, kumove, te se ističe u moru komercijalnih poklona, posebno zbog truda i ljubavi koji su uloženi u samu izradu. Uz Božićno drvce, istaknula bi i personalizirane kuglice od prirodnih materijala zlatnog i srebrnog ogledala, pokloni koji će trajati od Božica do Božica i zbog toga su toliko orginalni.

promo

U razgovoru sa Lidijom Stanić, po struci modnoj dizajnericii vizažistici,majci i ženi, vlasnici brenda Lilly Land Decor doznala sam kako je započela njezina priča..

“Kao i sve u životu, ovaj posao je plod Božje ljubavi prema meni na čemu sam neizmjerno zahvalna dragom Bogu.

Priča sa oduševljenjem Lidija sa željom da i drugi budu uspješni.

“Iskreno nisam znala ništa o izradi ukrasa, sve sam naučila u hodu trudeći se uvijek da zadovoljim omjer kvalitete i dizajna. Od samog početka velika potpora su mi moja obitelj i moji projatelji koji su me poticali da idem dalje i hvala Bogu na Instagramu jer je to medij na kojem sam ostvarila veliki uspjeh.”

Da vidim da vas puno ljudi prati, čak 32 100 pratitelja

“Da i jako sam zahvalna svima koji me podržavaju i prate jer u suradnji sa mojim divnim kupcima sam napravila jako puno novih ukrasa slušajući njihove želje. Moram nagalasiti da stvarno imam divne kupce i uvijek mi je posebno zadovoljstvo ponovno surađivati s njima, ostvarila su se i neka divna poznanstva i prijateljstva, tako da ja svoj posao ne doživljavam samo kao posao.”

Lidija se vodi pravilom da je za dobar i uspješan posao najvažnije imati kvalitetan i dobar proizvod, kvalitetno predstavljen proizvod kroz fotografije kojima prenosi svoju ljubav prema svome poslu na promatrače .

Recite nam koliko vam treba za izradu jednog ukrasa?

promo

“To ovisi od kompliciranost pojedinog ukrasa, ali otprilike od 2-7 dana, jer sve sama radim od pripreme do pakiranja.”

Kako uspijete uskladiti privatni i poslovni život?

“Pa do nedavno mi je bilo jako teško, radila sam po noći od kuće, ali sad sam se preselila u poslovni prostor koji uređujem za showroom Lilly Land Decor, tako da sam sad odlično i sve je konačno sjelo na svoje mjesto “

Možete nam reći nešto više o vašim proizvodima?

“Hand Made pokloni su uvijek drukčiji od ostale ponude. Kad sam počela raditi nisam htjela da moji proizvodi izgledaju onako kao da sam se igrala i gle čuda napravila sam nešto personalizirano, 100 puta sam napravila ponovno dok nisam došla do savršene tehnike da moji proizvodi iako su ručno rađeni izgledaju kao da su iz dućana, da je kvaliteta na nivou i to je ono sto mi je najbitnije- zadovoljstvo mojih kupaca, a ja sam najsretnija kad dobijem poruke oduševljenja i DA ovo je posao mojih snova i mislim stvarno da veliku ulogu igra što doista volim i uživam u svome poslu. Izrađujem poklone, pozivnice, zahvalnice, čestitke za sve prigode, od rođenja, krštenja, rođendana, prve pričesti, krizme, vjenčanja, djevojačkih,zlatnog i srebrnog pira, Božica i Uskrsa... “

Koje bi ukrase izdvojili da su vam najbolji?

“Hmm teško pitanje, meni su svi najbolji , ali probat ću nekoliko izdvojiti

Personalizirana kućica za vrata, ja ju zovem KUĆICA LJUBAVI, koja ima širu namjenu od poklona za useljenje, vjenčanje, godišnjicu braka ili jednostavno želite da vaše prezime ne piše na pravokutniku nego na Kućici ljubavi.

Zanimljivi su i personalizorani satovi i drvene kocke kao poklon za babinje, Krštenje i rođendane...

Posebno su mi tražene DRVENE RADOSNICE koje sam dizajnirala sa željom da roditelji zapisuju sve divne trenutke svoje djece u prvoj godini života, a da poslje ne spreme u ladicu i zaborave. Moje radosnice su poklon 2u1.

Dio je koji stoji na polici i u njega se ubacuju Podatci i poruke ispisane na drvene oblike po želji, a drugi dio je personliziranini ukras za zid koji možete zaljepiti kod kinderbeta ili ormarića za presvlačenje, divan poklon za babinje i krštenje.

promo

Uz ove radosnice se razvila ideja i okvira za krštenje, Prvu Pričest, Krizmu, djevojačku, vjenčanje, koji imaju istu viziju, samo što ovdje sudjeluju gosti, te upisuju svoje želje i čestitke slavljenicima

Personalizorana kutije uspomena poklon za sve prigode

promo

Personalizorana ogledala u doista svim oblicima

promo

promo

promo

promo

Imate široku paletu proizvoda, kako vam se cijene kreću?

“Cijene sam odredila po potrošnji materijala i vrsti materijala, ovisno koji je materijal, ogledalo i drvo se znatno razlikuju u samoj nabavnoj cijeni pa tako i u prodajnoj kao gotov proizvod, ali sam se trudila da za svaki džep ima nešto ."

Rekli ste da imate neke planove za budućnost koji vas jako vesele?

Da jako se veselim skorom otvorenju showrooma LLD, te web trgovini. Imam u planu uvesti i nove tehnike izrade malo više bazirane na vjenčanja.”

Lidija nam je ispričala svoju priču koja nas je sve nadahnula, te s nestrpljenjem iščekujemo nove kreacije i ideje koje će nas sigurno oduševiti.

Instagram profil Lilly Land Decor

Linker
21. travanj 2024 09:38