promo

Predstavljamo jakne koje su uzdrmale modni svijet! I u 2018. godini PARKA jakne su MUST HAVE komad.

Provjeri koje su najprodavanije jakne ove sezone u online trgovini Manzara. U ponudi naše online trgovine www.manzara.hr nalaze se najprodavaniji europskimodeli jakni. Tu su tople, podstavljene i iznimno kvalitente jakne u kaki i ostalim bojama. Želiš li saznati koji je najprodavaniji model ove zime? Provjeri niže!

Provjeri koje su najprodavanije jakne ove sezone u online trgovini Manzara. U ponudi naše online trgovine www.manzara.hr nalaze se najprodavaniji europskimodeli jakni. Tu su tople, podstavljene i iznimno kvalitente jakne u kaki i ostalim bojama. Želiš li saznati koji je najprodavaniji model ove zime? Provjeri niže!

Zvijezda među PARKA jaknama je jakna ELORA. Znaš li kako naručiti? Možeš naručiti izravno na www.manzara.hr kontaktiraj nas telefonom na 051/215-714 ili nam piši na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dostupnismo i na Facebook-u: https://www.facebook.com/Manzarahr/

Parka jakna je must have odjevni komad ove zime. Bez obzira da li se odabere kraća ili duža, jednostavna ili sadetaljima, ona je uvijek u centru pažnje kada se radi o zimskoj odjevnoj kombinaciji. Imaš li i ti već svoju omiljenu parka jaknu?

Zima nas još ne napušta, pa su tako virtualne police mnogima omiljene online trgovine Manzara, još uvijek prepune raznih modela jakni I kaputa. To je mjesto na kojemu se mogu pronaći iznimno topple zimske jakne ,raznih boja, za koje se uvjek traži jedna više.

Kada se ne može odlučiti i zmeđu elegantnog i sportskog stila, tada je najboljeo dabrati puf jaknu koja će se odlično snaći u obje prilike. One su efektne a tople, a njihovi će se detalji potruditi da budeš zapažena na svakom koraku. Za oneodvažne tu su i jakne u nezaobilaznoj boji ove zime – crvenoj!

Već i mali detalji čine veliku razliku. Isto je i sa jaknama. High street moda ove godine njeguje nekoliko trendova koji će tvoju jaknu istaknuti u moru drugih. To su šljokice, vez i obavezni detalji umjetnog krzna. Ima tu ponešto za svakoga. Pobornici klasičnoga stila će rado odabrati jakne crne i bijele boje sa decentnim krznom. Dok će se oni odvažni rado upustiti u eksperimentiranje sa bojama. Varijacije zelene ili military uzorka u kombinaciji sa krznom raznih boja prava je eksplozija modnog izričaja. U ponudi se mogu pronaći i modeli sa podstavom koja se skida što stavlja naglasak na praktičnost ovih jakni.

Iznenađenja zimskih jakni ne prestaju ovdje, a na to upućuju jakne koje izgledom podsjećaju na kožne jakne. Modni trend ove godine – umjetno krzno, nas ne napušta ni u ovom slučaju. Sigurno imaš jednu ovakvu jaknu u ormaru.. no, nije li vrijeme da sebi priuštiš novu? Ovakve je jakne vrlo lako kombinirati, a ti ćeš uz nju u svakom trenutku izgledati profinjeno.

Kao što smo ranije spomenuli, ove se godine izrazito naglašava veličanstvenost parka jakne - bunde. Već nekoliko godina za redom nalaze se na prvom mjestu prilikom odabira jakni zaljubljenica u modu širom svijeta. To nije čudno s obzirom da se odlično uklapa i u casual i u elegantne odjevne kombinacije. Zato ih biraju svi!

Kada želiš imati u ormaru jaknu u kojoj možeš istovremeno izgledati divlje i zavodljivo ili nježno i opušteno tada možeš odabrati parka jaknu military uzorka. Uz jednostavne traperice i bijele tenisce savršeno se uklapa u dnevni look. Dok ćeš uzodjevne komade crne boje i čizmeo staviti neizbrisiv trag gdje god da se pojaviš. U svakom slučaju, neka tvoja parka jakna ima bogato i zanimljivo krzno, koje će svakoj odjevnoj kombinaciji dodati nježnost i eleganciju.

Provjeri koje se sve parka jakne kriju u našoj ponudi. Zašto? Jer je jedna od njih zasigurno tvoja nova omiljena zimska jakna!

Linker
26. travanj 2024 12:25