Getty Images/iStockphoto
wet n wild Hrvatska

Prosinac je mjesec koji donosi uzbudljive wet n wild novitete

Kozmetički brend wet n wild predstavlja novitete u beauty svijetu koji su od prosinca dostupni u BIPA poslovnicama!

Na samom vrhu liste najpoželjnijih make up noviteta bez sumnje će se naći novi, poboljšani izgled već dobro poznatih ruževa za usne. Nove palete sjenila za oči začiniti će svakodnevni make up look dok će nove pomade za obrve upotpuniti svaki izgled! Kao i svi ostali proizvodi, noviteti nisu testirani na životinjama!

MegaLast Ruževi za usne – Mat i Sjajni

Wet n wild ruževi već su nadaleko poznati kao ruževi koji svojom kvalitetom, dugotrajnošću i cijenom oduševljavaju ljubiteljice šminke. Svjež i atraktivan dizajn za nove MEGALAST® ruževe za usne sadrži male detalje za još elegantniji izgled koji s jedne strane privlači pažnju na samu ambalažu a s druge strane ekstrakt prirodnih morskih biljaka u kombinaciji s vitaminima tvori dobitnu kombinaciju za još mekše i nježnije usne. Predstavljamo dvije vrste novih ruževa; mat završetak u 13 i visoki sjaj u 11 novih nijansa.

MegaLast ruževi visokog sjaja sadrže ultra pigmentirane čestice za dugotrajnu, svjetlucavu završnu obradu.

MegaLast Mat ruževi svilenkasto kremaste strukture za dugotrajan, mat završetak.

Color Icon Palete sjenila u 10 boja

Palete sjenila dostupne su u 4 potpuno nove nijanse sa zapanjujućom eksplozijom boja. Intenzivne i žive, ove nijanse kreću se od toplih do hladnih tonova koje ujedno sadrže kombinaciju mat i svjetlucavih boja.

Ultra pigmentirana, dugotrajna formula omogućuje vam stvaranje jedinstvenih make-up izgleda koji ostaju besprijekorni cijeli dan. Posebno je stvorena za ravnomjernije nanošenje i zajamčenu svilenkastu teksturu. Svaka paleta sadrži 10 nijansi za lakše eksperimentiranje u svakoj prilici.

Pomade za obrve

wet n wild® predstavlja Ultimate Brow pomade za obrve, savršen dodatak svakoj rutini.

Za bilo koji oblik ili stil, pomada za obrve idealna je za prirodniji ili definiraniji, odvažniji stil, ovisno o potrebi. Dolazi s ugrađenim aplikatorom – četkicom, tako da ga je lako nanositi čak i u pokretu.

Sa svojom dugotrajnom kremastom gel formulom lako dolazimo do punije, ravnomjernije boje na obrvama, čineći ih da izgledaju gušće i preciznije. Sadrži ulje sjemenki ploda marakuje, arganovo ulje te vitamin E.

Od prosinca svi noviteti kozmetičkog brenda wet n wild dostupni su u BIPA poslovnicama!

Linker
23. travanj 2024 20:21