NAGRADNI NATJEČAJ

Provjerite jeste li dobitnik dvije zrakoplovne karte za Bali!

Putovanja na drugi kraj svijeta odavno nisu samo puka maštanja, a Gloria.hr i Turkish Airlines su se pobrinuli da povedete dragu osobu na daleki egzotični Bali. U razdoblju od 13. veljače do 20. veljače odgovorite na nagradno pitanje Koga biste poveli i zašto i možda baš vi osvojite dvije povratne avionske karte iz Zagreba za Bali. Vizu ne trebate, engleski pričaju na svakom koraku, a ljepote otoka nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Svi koji su posjetili Bali, kunu se da Irsku više nikada nećete zvati zelenim otokom dok su cijene izuzetno pristupačne.

Turkish Aiirlines osnovan je 1933. godine s flotom od svega pet zrakoplova kao članica Star Alliancea, a danas posjeduje flotu od 352 (putnička i teretna) zrakoplova koji lete na 322 svjetske destinacije - od toga je 270 međunarodnih i 52 domaćih odredišta u 127 država.

Više informacija o Turkish Airlinesu možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici www.turkishairlines.com

Putovanje prema Zagrebu započelo je sa samo 4 leta, a danas 14 puta tjedno tijekom ljeta i 10 puta tjedno tijekom zime. U tom smislu, među neusporedivim linijama letova koje nude sa azijskim, afričkim i bliskoistočnim destinacijama. Od nedavno počeli su pružatti linije koje ZAgreb povezuju sa skandivnavskim i američkim tržištem.

Sretni dobitnik je Daniel Stracaboško iz Zagreba!

Čestitamo sretnom dobitniku!

Linker
15. travanj 2024 05:15