NOVA KOLEKCIJA GIORGIA&JOHNS

Renata Sopek i Danijela Hasanović predstavile 6 kombinacija koje će obilježiti ovu sezonu

Borbi protiv modnih klonova ovog puta, uz Danijelu Hasanović, pridružila se i Renata Sopek. Stoga su, Renata Sopek i Danijela Hasanović zajedno predstavile novu kolekciju jesen/zima talijanskog brenda - Giorgia&Johns, poznatog po najljepšoj i najkvalitetnijoj odjeći u Zagrebu.

Talijanska moda namijenjena je samouvjerenoj i dinamičnoj ženi s jakim identitetom i to je razlog zašto ju biraju poduzetnice i brojne poznate osobe poput Renate Sopek, Danijele Hasanović, Antonije Blaće, Antonije Stupar Jurkin i brojne druge.

Činjenica da veliki brendovi imaju lako dostupne, mnogobrojne serije, iz sezone u sezonu određeni tip kombinacija dolazi na ulice grada Zagreba. Isti komadi preplave ulice, kao da postajemo klonovi kreirani od strane globalnih igrača. Žene više ne žele hodati u istim kombinacijama i mali butici vraćaju se u naše živote.

Talijanska moda se razlikuje od ostalih modnih brendova po tome što njeguje individualnost – spoj uličnog stila i svevremenske elegancije. To je prepoznala i Renata Sopek koja je, uz Danijelu Hasanović, borac za individualnost te se slobodno može reći, jedna od ambasadorica talijanske mode.

Renata Sopek se odlučila za klasičnu jesensku kombinaciju - Giorgia&Johns traperice sa zvijezdama po strani te kratki narančasti mantil na vezanje.

Narančasti mantil će Renati nadolazeće tmurne jesenske dane učiniti još uspješnijim i boljim, a kombinaciju koju je izabrala, nosit će i na privatne, ali i poslovne sastanke.

Danijela će kariranu haljinu nositi na ravne čizmice, ali i visoke potpetice. Haljina je nesvakidašnjeg kroja, a karirano će obilježiti sezonu u svim kombinacijama. Ova haljina je posebna po jednobojnim rukavima koji se ističu različitim materijalom. Danijelin izbor možete pratiti na Danijelinom Instagram profilu te Giorgia&johns.zagreb Instagram profilu ili pod hashtagom #DanijelinIzbor na Instagramu.

IMATI CRNO ODIJELO U ORMARU ZA SVAKU POSLOVNU ŽENU JE MUST HAVE

Renata će crno odijelo nositi na poslovne sastanke i kombinirat će ga s visokim salonkama te šarenim bluzama, različitih dezena.

Danijela se odlučila na nešto odvažniju kombinaciju – bež odijelo sa širokim midi hlačama i patentnim zatvaranjem sakoa. Odijelo kombinira na visoke potpetice, no kaže da će ga za casual varijante nositi s gležnjačama kaubojskog stila ili tenisicama.

Za Danijelinu frizuru se pobrinuo frizerski studio Božo, koji je dugogodišnji suradnik Giorgia&Johns brenda od samih početaka, dok je za šminku bila zadužena makeup_pepe, a za produkciju fotografija Mediahint agencija.

ROZI ILI BEŽ? KAPUTI KOJI ĆE OBILJEŽITI SEZONU!

Dugački ružičasti vuneni kaput Danijela je upotpunila s crnom haljinom do gležnja na ružičasto-bijele točkice i ravne čizme. Danijela će ovu kombinaciju nositi na poslovne sastanke, ali i privatna druženja.

Renata je izabrala bež Le Chic kaput s kapuljačom koji je neizostavan komad ove jeseni. Le Chic butik nalazi se u Zagrebu u Teslinoj 7, također u vlasništvu Danijele Hasanović. Danijela uz Le Chic i Giorgia&Johns je vlasnica i dućana Diva Concept Store te Attimo u Vlaškoj.

Bež kaput obogaćen je rukavima od umjetnog krzna. Kapuljača ga čini posebnim i prigodnim za svaku kombinaciju u ova kišna razdoblja. Kombinaciju je Renata upotpunila midi haljinom s uzorkom i dekolteom.

Talijanski modni brendovi jedni su od predvodnika fast fashion pokreta. Riječ je o ženskoj odjeći izrađenoj od kvalitetnih materijala koju krasi inovativan dizajn i što je, najvažnije – individualnost koja se njeguje izborom malih količina i tako se bori protiv masovne proizvodnje, ne bi li svaka od nas bila posebna. Giorgia&Johns showroom možete posjetiti na Iblerovom trgu 10 u Galleria Business centru ili se naručiti za termin kako bi vam savjetnice mogle posvetiti vrijeme koje zaslužujete.

Novosti o nadolazećim kolekcijama možete pratiti na Instagram profilu Giorgiajohns.zagreb te Facebook profilu Giorgia&Johns.

Linker
18. travanj 2024 19:21