UKLJUČI SE I OSVOJI

Sa suncem i prirodom se budi i želja da uljepšate i osvježite svoj životni prostor. A DOBITNICA KARTELL FL/Y VISEĆEG LUSTERA TALIJANSKOG DESIGNA JE...

Napravljena od prozirnog ili obojenog metakrilata u obliku kupole, Kartell visilica FL/Y podsjeća na balončić od sapunice. Ovu ikonsku lampu dizajnirao je Ferruccio Laviani 2002. godine za Kartell i savršeno će se uklopiti u svaki dnevni boravak ili kuhinju.

DOBITNICA JE:

Natali Miletić, Zadar

-----------------------------------------------------------------------

NAGRAĐUJEMO NAJKREATIVNIJU/EG OD VAS jednom Kartell dizajnerskom visilicom.

Prijavite se na naš newsletter do 9. svibnja kako bi vam u njemu poslali nagradno pitanje. Odgovorite na nagradno pitanje do 15. svibnja, a u ovome članku 16. svibnja objavljujemo pobjednike/ce.

Please don't insert text in the box below!

Sa suncem i prirodom se budi i želja da uljepšate i osvježite svoj životni prostor. Ne, ne morate (osim ako baš želite) bojiti zidove, mijenjati tepihe ili presvlake na naslonjačima, jer u svoj dom možete unijeti dašak proljeća uz pomoć živopisnih detalja za kućanstvo iz Home Sweet Home trgovina.

Da vaš životni i radni prostor zablista, dovoljno je oplemeniti ga i osvježiti posuđem i ukrasnim predmetima… Home Sweet Home vam predstavlja Easy Life proljetni asortiman koji ćete obožavati. Romantični cvjetovi, moderni dezeni, apstraktni motivi učinit će da vaš dom dobije proljetni šarm koji zaslužuje.

Linker
20. travanj 2024 04:37